Глоговац добио кћерку Сунчицу

Глумац је присуствовао порођају, а његова девојка Милица Шћепановић 2. октобра, природним путем, у свом стану родила је ћерку.

Забава 05.10.2016 | 08:34
Глоговац добио кћерку Сунчицу
- Милица иначе пропагира здрав живот, годинама практикује јогу, што је чинила и током целе трудноће. Зато није много размишљала кад је требало да изабере начин на који ће се породити. Беба је на рођењу била тешка 3.250 грама, а дугачка 51 центиметар - каже извор “Блица”.

 Бабица Дивна:
- Међу женама које су бебе донеле на свет код куће било је много познатих. Водитељка Данијела Пантић, Јелена Ћустић, супруга глумца Слободана Ћустића... Предност оваквог порођаја је што се мама и беба повезују од прве секунде и не раздвајају – рекла је за „Блиц“ холистичка бабица Дивна Миљковић, која није желела да нам открије да ли је помогла да на свет дође и Сунчица.

Прослављени глумац, који је крајем септембра имао премијеру представе “Хамлет” у матичном ЈДП-у, био је уз супругу Милицу на порођају. Нажалост, није могао дуго да остане дуже уз маму и бебу јер су га два дана након Сунчициног рођења пословне обавезе одвеле у Загреб. Тамо га ускоро очекује премијера филма “Устав Републике Хрватске”, у ком има врло занимљиву улогу. Наиме, у тој љубавној причи о мржњи, предрасудама и нетрпељивости, играће декларисаног хомосексуалца и трансвестита.

Љубав Милице, некада новинарке ТВ “Ентер”, и Небојше, почела је пре две године, у септембру. Ипак, они, никад нису хтели да потврде да су заједно. Кад их је наш папарацо прошле године усликао на једном фестивалу, а касније и на Копаонику, Милица и Небојша нису хтели било шта да коментаришу.

Милици је Сунчица прво дете, док Небојша из брака са сликарком Мином Глоговац има синове Милоша и Гаврила.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар