Дала је отказ уживо, сада јој пријети затвор

Бивша водитељка Цхарло Греене постала је позната широм свијета након што је у емисији уживо на КТВА телевизији дала отказ користећи непристојан избор ријечи. Сада је поново доспјела у медије јер се суочава с тужбом која јој може донијети казну затвора од 54 године.

Свијет 05.10.2016 | 07:32
Дала је отказ уживо, сада јој пријети затвор
Греене је у емисији уживо у септембру 2014. године признала како користи марихуану и да је власница клуба Цаннабис Цлуб у Аљасци. Клуб је био тема прилога о којем је говорила на тв-у и у отказу је навела како одлази да би се посветила легализацији марихуане у потпуности.

Иако је марихуана легализована два мјесеца након прилога, Греене је постала мета тајних истражитеља, а вршене су и рације у њеном клуб. Бивша водитељка сада се суочава са 14 тужби због којих би могла лежати 54 године у затвору. Све због борбе за легализацију марихуане.

"Сазнала сам да имам више тужби које доносе 54 година затвора због биљке. Адвокат коју сам плаћала протеклих годину дана да ме брани је дала отказ и придружила се тужилаштву. Није ми вратила новац, а случај није завршила", написала је на блогу.

Полиција је упала у њен клуб у марту 2015. године те је, како тврди, уништила камере, фотографисала и заплијенила возила мимо налога. Терете је да је користила средства за илегалну набавку марихуане, те за утицај на власти да донесу закон.

"Више од 100 милиона људи гледало је како дајем отказ, а 4.000 људи је радило за клуб. Након свега подржава ме само једна особа", казала је Цхарло.

Тужилаштво је истраживало и да ли је Греене прекршила уговор напуштањем КТВА, али је случај одбачен у јуну 2015. године. На суду је рекла како је кампању за прикупљање средстава проводила како би развила посао, а не да утиче на усвајање закона.



Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар