Четворо погинуло, међу њима и дијете

На заобилазном путу око Лознице и Бање Ковиљаче, недалеко од градских бунара, данас после 17.30 часова догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је четворо људи смртно страдало, потврђено у лозничкој Полицији која ради увиђај по налогу Тужилаштва.

Србија 03.10.2016 | 20:03
Четворо погинуло, међу њима и дијете
Међу четворо погинулих је и девојчица од 2,5 године. Једна жена је са тешким повредама, пошто је изнесена из аута који је био у судару, пребачена на Ургентно одељење Опште болнице у Лозници, где се лекари боре за њен живот, сазнаје дописник БН телевизије.

До удеса је дошло када је аутомобил марке „голф“ БХ регистарских ознака, који је ишао из правца Лознице према Малом Зворнику, подлетео под камион „теретњак“, који је ишао из супротног правца.

Претпоставља се да су погинули и повређена жана из Сребренице. Идентитет настрадалих још није откривен, а тек треба да се установи како је дошло до ове језиве трагедије на делу „дринске магистрале“.



БН телевизија (В.М.)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драган

03.10.2016 18:42

Шта рећи сем страшно! Јадни људи, јадно дете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

03.10.2016 20:59

Поостравањем саобрацајних прописа и казни као и обавезним досколовањем возаца погибијама на путевима се море стету у крај. Висе народа годисње погине на путевима него сто је гинуло годисње у ратовима. СРАМОТА!

Name

лука

03.10.2016 21:15

Недај бозе ником само бозе помози сваком

Name

Јелена

03.10.2016 21:21

Залосно и тузно сваки дан цитамо тако тузне вијести, али немогу да вјерујем да се ниста не подузима људи возе тако несвјесно . На западу су велике казне па цак одузимање аута то би требало код нас наравно за оне сто угрозавају друге.