Бијељина побјеђује: Мићић није побиједио!

За коалицију „Бијељна побјеђује“ господин Мићо Мићић није побиједио у Бијељини, већ је посриједи изборна манипулација и крађа.

Република Српска 03.10.2016 | 22:39
Бијељина побјеђује: Мићић није побиједио!
Ради се, наиме, о неправилностима уоченим у самом процесу гласања, а посебно неправилностима уоченим приликом пребројавања гласова на одређеним бирачким мјестима, странке чланова Коалиције су данас поднијеле пријаве Изборној комисији од које очекује да озбиљно размотри ове пријаве и реагује у складу са Законом.

Велики проблем су бирачка мјеста у Јањи гдје је СДС у блиском договору са СДА очигледно манипулисао, и веома вјероватно лажирао изборну вољу Бошњачког становништва. Невјетроватно је да са свих гласачких мјеста у Јањи гласови стигну последњи у изборним штабовима странака, и то са великим закашњењем у односу на остала бирачка мјеста у Семберији.

Господин Мићић није побиједио у Бијељини. Господин Мићић је поново побиједио у Јањи, и то искључиво манипуишући гласовима повратничког становништва у Јањи уз снажну подршку својих партнера из најјаче бошњачке странке, Странке демократске акције.

Овакав однос према изборној вољи бирача, посебно бирача у Јањи, за Бијељину побјеђује и побједника овог изборног процеса доктора Златка Максимовића је неприхватљив, и о томе као и о свим уоченим неправилностима више ћемо говорити на сутрашњој прес конференцији.

Коалиција "Бијељина побјеђује"