Мркоњић Град: Аничић поново води општину

Досадашњи начелник општине Мркоњић Град Дивна Аничић из СНСД-а поново је изабрана на ову функцију, прелиминарни су подаци Општинске изборне комисије.

Република Српска 02.10.2016 | 22:44
Мркоњић Град: Аничић поново води општину
Аничићева је освојила 5.670 гласова, док је кандидат Савеза за промјене Петар Шикман из ПДП-а добио 3.942, а неважећих листића је било 931, наводе у ОИК-у.

Право гласа у Мркоњић Граду укупно је имао 18.151 уписани у бирачки списак, а гласало је њих 10.543.

Грађани су се изјашњавали на 39 редовних бирачких мјеста и на једном за гласање у одсуству, као и путем четири мобилна тима.

Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

НН

02.10.2016 22:29

Жалости моја,како су тек сад мркоњићани надрљали. Прошле године се је више мркоњићана уписало у основну школу у Бечу него што је у Мркоњићу. Ето толико добро води општину па су мркоњићани масовно емигрирали у Аустрију и друге земље. У петак на митингу се Аничићка похвали колико су ,како то она рече ,"километери" пута асфалтирали.Аи знам зашто је и побиједила.Побиједила је захваљујући куповином гласова. Нађу власнике неких фирми који су од утицаја код других многобројних људи па им запосле или обећају запослити неког члана фамилије а они им заузврат купе или скупе гласове на други начин. Ил су давали по 500 Км вишечланим породицама (5-6 чланова) да гласају за њих. Па човјек у локалној кафани давао по 50 КМ да гласају за Аничићку а да му она заузврат сина запосли а факс тек завршава. На другој страни људи по 10 и више година чекају на посао.И зато су они побиједили а Младен Босић најављује анализу зашто су изгубили. Прочитај Младене овај мој коментар и то је то - ја ти гарантујем животом. Али,ти ниси крив,крив је наш корумпирани покварени народ који има вођу истог као што је он. Не требам га ни именовати. Нека те народе јаши и даље и заслужио си. Ако то није довољно - могу те и ја бичевати,заслужио си, и то добро.Али,кад дођу огромне рате кредита на наплату па кад нам РС оде у дужничко ропство онда ћете видјети посљедице своје похлепе и тад ћете остајати без својих послова и проклињати своје огледало - вашег вођу. Па против Милокрада се воде истраге за кривична дјела а народ гласа за њега !!! Ооооо,народе српски,дабогда до памети дошао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

02.10.2016 23:39

Народ гласа за оне који су га довели на просијачки штап,то само код нас има.

Name

подоругла

03.10.2016 12:53

Свака цаст за коментар,свак ти је на мјесту.....

Name

Еwq

03.10.2016 09:03

Мркоњцани су глупи људи дају глас снсд да се богат тегелтија каја и остали тајкуни мркоњицког клана...па ето добили су паре за глас ал ста сутра и даље ниста немају срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

штрумф

03.10.2016 09:05

Реално ко губи има право да се љути, чињеница је да млади и породице одлазе из Мркоњића јер нема посла и егзистенције искрено, тешко се живи, али ни опозициони блок ништа није бољи нису понудили конкретан предлог или мјере осим критике и тужакања, то није прошло, опозиоциони блок је сједио скрштених руку, све вријеме ништа нису радили , са народом немају неки конкретан однос, већина одборника опозиционих блокова, зато су прошли како су прошли, неки људи заиста морају изаћи из свјета политике јер не иде и неиде, ћуте ко мумије, да извинете ј...и би се а да им не уђе е не може.Ипак честитке оним који су побједили како тако ал су побједници...

ОДГОВОРИТЕ