Босић: Избори да прођу у фер атмосфери

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић данас је обавио своју грађанску дужност на предвиђеном бирачком мјесту у Брчком и том приликом је изјавио да очекује да изборни процес прође у демократској и фер атмосфери.

Република Српска 02.10.2016 | 19:01
Босић: Избори да прођу у фер атмосфери
"Задовољан сам како је СДС провео кампању за ове локалне изборе у читавој Републици Српској те вјерујем у добре резултате странке у свим општинама" - наглашава Босић.



Босић додаје да ће СДС задржати власт у градовима као што су Бијељина, Добој, Источно Сарајево те изразио наду да ће тако бити и у другим општинама гдје је до сада та странка била на власти.



"Такође очекујем да ћемо преузети власт у појединим општинама гдје смо били у опозицији те да ће поједини кандидати за начелнике и градоначелнике који су добили подршку СзП побједити на овим изборима као што су Бања Лука и Требиње" закључио је Босић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зоол

02.10.2016 17:21

Очекујем да сјасе Курта а узјасе Мурта.Проблем је систем а не људи.Систем дозвољава лоповлуке,настимане тендере,јавне набавке,непотизам и запошљавање без конкурса и сл.Мјењали су се разни али сви краду јер је могуће

ОДГОВОРИТЕ
Name

лајкована

02.10.2016 17:29

Гласала сам за оног ког сам сматрала добрим, наравно само нека није снсд и дудук

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

02.10.2016 18:11

Сретно Младене

ОДГОВОРИТЕ
Name

робин

03.10.2016 06:46

Е мој Босићу твоји кадрови и одборници су толико млитави или боље речено мутави, да се сјете само пред изборе да обиђу чланство и траже глас , неможе то друже у сарајеву ти сједи министар безбједности и александра пандуревић који само причају за рад медија, поуздано се зна да су им се људи обраћали из разних државних институција у вези криминала и корупције и ништа нису урадили нити подузели, и зато сте прошли како јесте, грђани траже реалност и потпору бар у обичним грђански правима , а не министра или посланика до којег нема шансе да дођеш...

ОДГОВОРИТЕ