Муке за Србију и Муслина: Рајковић прескаче Молдавију и Аустрију!

Орлови сутра почињу припреме за квалификационе мечеве у октобру...

Фудбал 02.10.2016 | 15:45
Муке за Србију и Муслина: Рајковић прескаче Молдавију и Аустрију!
Фудбалска репрезентација Србије сутра почње мини припреме за октобарске квалфикационе мечеве против Молвадије (6.октобар) и Аустрије (9.октобар). Селектор Славољуб Муслин неће моћи да рачуна на повређеног Слободана Рајковића.

„Долазе сви играчи, важно је да сви буду здрави, а за наредна два мече нећемо,ипак, моћи да рачунамо на Слободана Рајковића који се тек опоравио од тешке и неугодне повреде. Почео је да тренира, али морамо да га сачувамо и нећемо да ризикујемо, тако да је сада најбитније да уђе у такмичарски ритам“, поручује Славољуб Муслин.

Окупљање „орлова“ је у Спортском центру ФСС у Старој Пазови а селектору Славољубу Муслину јавиће се: голмани Предраг Рајковић (Макаби Тел Авив), Александар Јовановић (Архус) и Владимир Стојковић (Нотингем Форест), одбрамбени играчи Бранислав Ивановић (Челси), Матија Настасић (Шалке), Слободан Рајковић (Палермо), Јагош Вуковић (Коњаспор), Стефан Митровић (Гент), Никола Максимовић (Наполи), Александар Коларов (Манчестер сити), Антонио Рукавина (Виљареал), Александар Игњовски (Фрајбург) ,Филип Младеновић (Келн), играчи средине терена Немања Гудељ (Ајакс), Љубомир Фејса (Бенфика), Лука Миливојевић (Олимпијакос), Немања Максимовић (Астана), нападачи Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Александар Катаи (Алавес), Лазар Марковић (Спортинг), Зоран Тошић (ЦСКА Москва), Александар Митровић (Њукасл), Никола Стојиљковић (Брага) и Андрија Павловић (Копенхаген).

Међу позванима је и фудбалер Челсија Немања Матић, који због суспензије нема право наступа на предстојећим утакмицама, али ће бити подршка саиграчима.

Репрезентација одлази у Кишињев у среду, а повратак је планиран одмах после утакмице, како би се наставило са радом у Спортском центру ФСС и спремно дочекао дуел са Аустријом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар