Џикић: Велика два бода, Морнар господски!

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је да је његова екипа освојила велика два бода на старту сезоне у АБА лиги.

Кошарка 02.10.2016 | 13:45
Џикић: Велика два бода, Морнар господски!
Партизан је после драматичне завршнице славио у Бару против Морнара са 58:57, а домаћин је промашио зицер у последњој секунди.

“Добили јесмо утакмицу резултатски, али реално Морнар је победио, зато што се пласирао ФИБА Лигу шампиона, зато што је напунио дворану и зато што је пустио нашу химну пред утакмицу. Што се мене тиче, то је господски потез. Морнаров спољни напад је, у овом моменту, најбоље конципирани у АБА лиги, а гледао сам све екипе. Немам било каквог разлога да подилазим браћи Павићевић и зато је наша победа много велика. Против Морнара не можете да се опустите ни секунд. Срећом, познајем тренера Морнара и успео сам колико-толико да спремим екипу на промену одбрана, на ту специфичну позициону одбрану и на напад о коме сам говорио. Осим тога, ухватили смо их на трећу утакмицу коју су одиграли у протеклих пет дана. Кад се буду навикли на Аба лигу играће Барани још боље. Ово су за нас стварно два велика бода, нисам сигуран колико ће екипа из ове дворане изаћи уздигнуте главе.”

Ђорђе Мајсторовић каже да ће победа много значити екипи.

“Велика победа, у сјајној атмосфери. Било је успона и падова у нашој игри. Много ће нам овај тријумф значити у даљем такмичењу, јер свима ће бити тешко да у Бару освоје бодове.”

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар