ПЛ БиХ - најава кола: Дерби у Бијељини!

Утакмице 11. кола, уједно и посљедњег у првом дијелу сезоне Премијер лиге БиХ, биће одигране данас и сутра. Коло отварају Младост и Челик.

Фудбал 30.09.2016 | 15:30
ПЛ БиХ - најава кола: Дерби у Бијељини!
Најзанимљивији меч 11. кола Премијер лиге БиХ, којим ће бити завршен први дио сезоне, биће одигран у Бијељини, гдје ће Радник угостити Жељезничар.

Тренер сарајевских плавих Славко Петровић враћа се у Бијељину, гдје је радио двије године и први пут одмјериће снаге против свог бившег клуба. Биће то дуел екипа које су у веома доброј форми. Радник је непоражен у осам посљедњих првенствених мечева, док је од доласка српског стручњака и клуб са "Грбавице" ушао у серију квалитетних партија, па је у претходна четири меча забиљежио по двије побједе и ремија.

Због одржавања избора, у недјељу неће бити мечева, а ово коло отвориће данас Младост и Челик у Добоју код Какња.

Занимљиво ће бити и на "Кошеву", гдје ће снаге одмјерити Сарајево и Слобода, а у главном граду БиХ у суботу се игра још један меч. Олимпик ће на својој "Отоци" дочекати Широки Бријег.

Сјајну јесењу серију Крупа ће покушати да настави на домаћем терену против Витеза, , док ће шампион Зрињски гостовати у Травнику екипи Металегеа БСИ.

Након 11. кола, ове јесени биће одиграно још седам кола, а преостала четири, те плеј-оф и плеј-аут на програму су на прољеће.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 11. КОЛО

Петак:
15:30 Младост - Челик (суди: Ирфан Пељто, Сарајево) - Моја ТВ

Субота:
15:00 Сарајево - Слобода (Владимир Бјелица, Источно Сарајево) - БХТ 1
15:00 Олимпик - Широки Бријег (Хусеин Терзић, Травник) - Арена спорт 1
15:30 Радник - Жељезничар (Дарко Обрадовић, Столац) - Моја ТВ
15:30 Металеге БСИ - Зрињски (Томислав Ћуић, Томиславград)
15:30 Крупа - Витез (Харис Каљанац, Сарајево)

ТАБЕЛА: Зрињски 23, Радник 18, Сарајево 17, Крупа 15, Младост 15, Слобода 15, Жељезничар 15, Широки Бријег 13, Витез 12, Металеге БСИ 8, Олимпик 5, Челик 5.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар