Тенис, традиција и хуманост - петнаести пут код Нолета!

Порше тениски турнир познатих личности Србије – првог викенда октобра у Београду.

Тенис 30.09.2016 | 18:15
Тенис, традиција и хуманост - петнаести пут код Нолета!
Најбољи тенисери међу познатим личностима Србије с нестрпљењем чекају да прикажу своје тениске врлине на 15. Порше тениском турниру познатих!

Ова традиционална хуманитарна и спортско-забавна манифестација биће одржана на теренима ТЦ „Новак“ за викенд 1. и 2. октобра, и окупиће велики број познатих личности и представнике дипломатског кора у Србији - који редовно и на запаженом рекреативном нивоу играју тенис!

У оквиру програма турнира, дванаести пут пут ће се одржати и турнир за децу „Атлас Мини-Теннис Опен“ уз подршку Тениског Савеза Београда, отворен за сву заинтересоване учеснике до десет година.

„Нас двоје смо редовни такмичари на овом турниру из више разлога. Организатори су спојили лепо и корисно. Нама је омогућемо да се бавимо тенисом, спортом који волимо, да и званично одмеримо снаге и видимо колико је ко напредовао, али нам се чини најбитније то што нас све окупе  да се бар тада дружимо на овакав начин и да помогнемо онима којима је то потребно. У данашње време је тешко опстати и свим срцем навијамо да се овај турнир организује још дуго“, изјавили су Жика и Јелена Зана.

„Ја, Игор Лазић, као 768.000 тенисер света радујем се тениском турниру познатих где ћемо опет у духу спорта, поверења и љубави одмерити снаге и показати још једном да је важно учествовати, а не победити. Позивам све заинтересоване да дођу да нас бодре и да се смеју“, поручује верни Ниггор.

Мечеви оба дана програма  биће играни од 10.00 до 19.00, а трофеје победницима ће доделити савезни селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић, док ће хуманитарни фонд турнира бити посвећен Удружењу града Београда за борбу против дијабетеса „Плави круг“.

Познате личности које ће укрстити рекете на турниру су: градоначелник Синиша Мали, Саво Милошевић, Гаги Јовановић, Милан Калинић, Јелена и Жика Зана, Кики Лесендрић, Ниггор, Тања Петровић, Адриана Чортан, Милан Бошковић, Андреј Кулунџић, Срећко Јарић, Марко Ђуровски, Александар Гајшек, Слободан Тркуља, Марко Видојковић, Јеллена, Ненад Марјановић, Иван Станковић, Јоца Стефановић, Миша Обрадовић, Сале Јовановић, Немања Стевановић, Филип Милетић, Урош Ћертић, Иван Гавриловић, Илија Белошевић, Мирко Луковић, Жарко Лазетић, Никола Куљача, Миша Несторовић,  Гога Грубјешић, Биљана Вранеш, Горан Питић, Ненад Јестровић, Невен Бошковић, Синиша Убовић, Зоран Бабић, Славко Гак и многи други.

САТНИЦА ТЕНИСКОГ ТУРНИРА ПОЗНАТИХ

СУБОТА, 1.октобар

10.00
Милан Бошковић - Иван Гавриловић
Горан Питић - Иван Станковић
Милан Калинић - Атанас Рајков (директор Вајбера)
Александар Гајшек - Вук Видор
Невен Бошковић - Слободан Тркуља

11.00
Кики Лесендрић - Филип Милетић
Жика Зана - Мирко Луковић
Илија Белошевић - Урош Ћертић
Ненад Јестровић - Никола Куљача
Славкони - Миша Несторовић

12.00
Ниггор - Марко Видојковић
Саво Милошевић - Миша Обрадовић
Јоца Стефановић - Марко Ђуровски
Ненад Марјановић - Синиша Убовић
Жарко Лазетић - Немања Стевановић

13.00
Гаги Јовановић - Сале Јовановић
Јеллена - Гога Грубјешић
Биљана Вранеш - Тања Петровић
Јарић и Кулунџић - Хyухн и Брајовић
Перовић и Радовић - Муллер и Кнежевић

14.00
Синиша Мали и Никола Никодијевић - Славко Гак и Зоран Бабић

Од 15.00 се састају победници из претходних кола.

НЕДЕЉА, 2. октобар

Од 10.00 полуфинале мушки сингл, од 12.00 финале мушки дубл, од 13.30 полуфинале мушки сингл, од 14.30 женско финале, од 16.30 мушко финале, у 17.30 додела награда.

Улаз за све посетиоце је слободан!

Дођите, ко може, да заједно подржимо наше звезде у походу ка тениској слави!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар