СДС-овац који слуша Пинк Флоyд

Милан Миличевић, актуелни начелник и кандидат за исту позицију општине Теслић на предстојећим локалним изборима је за Н1 говорио о предизборној кампањи у Теслићу, Константину Савићу, причама о крађи гласова, те свом хобију.

Република Српска 29.09.2016 | 12:17
СДС-овац који слуша Пинк Флоyд
Миличевић је актуелни начелник ове општине, али очекује нови мандат.

"У току је предизборна кампања која улази у сами финиш. Низ партија ме подржава и све иде по плану. Ипак, треба бити опрезан до самог краја, јер су се појавиле приче о могућим крађама на изборима од стране СНСД-а. О томе се говори посљедњих 15. дана. Да ли су то празне приче или не, видјећемо", рекао је Миличевић за Н1.

Најпознатији независни кандидат на локалним изборима ове године долази управо из Теслића. Наравно, ријеч је о Константину Савићу који је најавио отпуштање свих запослених радника који су посао добили захваљујући страначком чланству.

"Теслић је мало мјесто и сви се знамо. Константин је млад човјек који је нашао мотивацију да се кандидује. Свако ће добити своју мјеру 2. октобра", прокоментарисао је Миличевић Савићеву кандидатуру.

Он се сложио са Савићем да сви који раде требају имају стручну спрему. Ипак истиче да и сада раде људи који знају свој посао, јер да је супротно не би били ту.

"Већина људи припада некој политичкој партији. Увијек сам за стручност и ту се слажем за Константином. Ипак, ми 20 година живимо у међустраначком систему и увијек ће неко рећи 'овај ради зато што је у странци'."

Милан Миличевић је у клубовима познатији као Мистер X. Ријеч је о његовом псеудониму када наступа као ДЈ.

"Некада давно, као млад, сам радио као ДЈ. То је мој хоби. Недавно сам поново био ДЈ, али то је било евоцирање успомена моје екипе. Пратим савремену музику и данас. У овим годинама више слушам јазз и блуес, али и класични роцк'н'ролл. Преферирам Пинк Флоyд, Лед Зеппелин, Дееп Пурпле, али и Еx-Yу поп роцк. Волим Индеxе, Бијело Дугме...", испричао је Миличевић за Н1.

Извор: Н1

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Рокер

29.09.2016 10:24

Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

29.09.2016 10:43

Не знам шта је ту чудно сто човјек слуша Пинк Флоyд. Камо среће да више политичара слуша Флоyд, Дире Старитс ,Азру, Парни Ваљак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па то

29.09.2016 13:55

То и јесте цудно посто су нацелници у фазону немозе нсм нико ниста, отисо си сарме пробо ниси итд. Реци бар јос једног нацелника који висе воли Азру него Маринка Роквица. Бравоооо нацелнице.

Name

Теслић

29.09.2016 10:46

'Ипак истиче да и сада раде људи који знају свој посао, јер да је супротно не би били ту.' Поштовани Миличевићу ! Кога лажете ? Нас, народ, или можда своју савјест?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирнес

29.09.2016 11:14

Пинк Флоyд, Лед Зеп, Дугме, итд. - све ок и да је богдо више њих који то слушају, били би и ми мало паметнији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

29.09.2016 11:30

Подршка др Миличевићу од нас младих!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер XЛ

29.09.2016 11:45

Доктор Миличевић је можда и јединствен примјер на нашој политичкој сцени јер се ради о човјеку изузетне интелигенције, образован поштен и патриота. Могу слободно рећи благо Теслићанима што га имају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поносни на бољи Теслић

29.09.2016 12:01

Подршка др. Миличевићу из дана у дан је све већа. И овдје дилеме нема, др. Миличевић је актуелни и будући начелник општине Теслић. Надамо се да ће за двије године добити шансу да се представи и Републици Српској и да се коначно помјеримо из ове мртве тачке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сколски

29.09.2016 12:01

Само напријед Гимназија

ОДГОВОРИТЕ
Name

јудге дредд

29.09.2016 19:50

Свака част... Пуно боље него Гоци и Роyал банд:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега

30.09.2016 09:16

Колега из Бијељине Мићо Мићић ,рецимо преферира Веру Матовић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц

23.10.2016 09:29

Да и ја слусам ту музику,а мозе се и без =три прста,мозе се и без религије,национализма,мозе се и без цркве,свакојакве дузности обављати,,,,,,,растјерали народ,основали себи дрзаву покрадосе дрзаву,распродасе све,,,основали две странке,са три прста,,,,,,,,,,,,,,,,родољубље,домољубље,пласе народ сваких пола године,са разним изјавама,,,,,,,,,,,е то су интелигентни људи који имају сараднике,,,,,,који на психолоском систему одрзавају све на једном мјесту од 1995 године,ама бас ниста се није промијенило,три прста и три прста,ми и само ми,,,,,,,,,,браца и сестре,,,,,,,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ