Додик: Изетбеговић је лудак, убиће ме!

Нећу да идем у Сарајево да дам изјаву тужилаштву, после претњи Изетбеговића и процене служби безбедности плашим се за свој живот. У БиХ је стотине организованих група муџахедина, само би наиван човек мислио да је Бакирова тврдња безазлена. И то говори да је пролупао

Република Српска 28.09.2016 | 18:17
Додик: Изетбеговић је лудак, убиће ме!
Милорад Додик, председник Републике Српске, у разговору за Курир каже да је Бакир Изебеговић, председавајући Председништва БиХ, поруком да ће завршити као Гадафи позвао на његово убиство.

Самим тим, али и због процена служби безбедности, додаје, плаши се за своју безбедност те неће ићи у Сарајево на позив Тужилаштва БиХ у вези са предметом о одржавању референдума.

Из Тужилаштва БиХ кажу за наш лист да су Додику послали позив пре два дана, али нису желели ништа подробније да објашњавају.

Додик мора 3. октобра да се јави у зграду Тужилаштва БиХ у Сарајеву, наводе медији. Међутим, то није опција за председника РС јер се у светлу нових догађаја, отворених претњи смрћу од лидера Бошњака, плаши за своју безбедност.

Страх од муџахедина

- Никакав позив ми још није стигао. Очигледно да Бакир управља тиме, не могу да верујем на који начин он шаље те позиве. Како је могуће да поштом дође за један дан или да је пре два дана дошло ако су пре два дана послали? Не знам ни на коју адресу ми шаљу - где радим или где живим - каже Додик за Курир и наставља:

- Нисам баш специјалиста да одређујем његово психолошко стање, али са становишта јавног говора то је далеко више од патолошког и далеко више од мржње. То је позив на убиство! Шта год он рекао после овога, јасно је да позива на убиство.

Имајући у виду да су овде у БиХ стотине организованих група муџахедина, селафија, само би наиван човек мислио да је та тврдња Бакира Изетбеговића безазлена. И то говори да је Изетбеговић пролупао! Потпуно је незадовољан развојем ситуације у којој, шта год он затражи, добије - од Уставног суда тражи да укине дан Републике, они то ураде.

Тражи да се укине референдум месец дана пошто је расписан, они то као привременом мером забране, а онда од Тужилаштва БиХ да покрену истрагу против мене и они то ураде... То говори о томе да је човек полудео.



Пошто му је јавно упутио претње, Изетбеговић је тако, истиче, Сарајево учинио несигурном средином за њега.

- Спреман сам да дам изјаву било где у оквиру правосудног система на простору РС, али да идем у Сарајево било би пуко излагање опасности. Искључиво због тих претњи које је изрекао сам Бакир Изетбеговић, а и због процена наших безбедносних служби да би то могло да изазове угрожавање не само моје безбедности већ да би тамо могло да изазове и неке друге ствари.

На питање да ли су му из служби прецизирали до каквих немира може доћи, он каже:

Осећај гађења

- Чули сте Бакира Изетбеговића на који начин он сматра да ја треба да завршим! То што је рекао у мени је изазвало осећај гађења! Осећај који дубоко дестабилизује поверење у тај систем у Сарајеву и наравно да ме чини опрезним. Не желим то олако да схватам или мислим да је то изречено у бесу или нестрпљењу. То је њихово трајно опредељење за све нас.

Иако је претњу убиством схватио озбиљно, неће тражити додатну заштиту.

- У РС се осећам сигурно, а у Сарајеву не. Нисам очекивао да Бакир то каже, али то је Сарајево. Још само да ви у Београду научите шта је та муслиманска патолошка мржња према Србима - каже Додик.

Председник РС је истакао и да ће проверити са својим адвокатима да ли у изјавама Бакира Изетбеговића постоје елементи кривичног дела који могу резултирати тужбом.



Драган Човић
НЕ ОЧЕКУЈЕМ ДА СИТУАЦИЈА У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ ЕСКАЛИРА

Хрватски члан Председништва БиХ Драган Човић каже да не очекује ескалацију ситуације у БиХ након референдума.
- Кад у БиХ једни славе, други углавном протестују. Да смо се могли договорити у вези са државним празницима и благданима, имали бисмо закон о њима. Што пре пребацимо теме у реалан оквир живота БиХ, изађемо из оквира кампање, биће нам лакше - казао је Човић за хрватски РТЛ.

На питање да ли верује да ће високи представник Валентин Инцко искористити своја овлашћења и може ли након тога ситуација у БиХ да ескалира, Човић је рекао да је сигуран да се то неће догодити.



Потпуни парадокс
НИКО НЕЋЕ РАТ, АЛИ...

Политичке елите на Балкану понекад недовољно пажљиво бирају речи, чиме подижу тензије, док је Европа превише слаба и нема снаге да се бави регионом, оцењује директор Центра за студије југоисточне Европе на Универзитету у Грацу Флоријан Бибер.

Упркос неким ратнохушкачким изјавама, наводи, не види претњу ратом или ширим сукобом у региону јер не постоје средства, расположење, нити околности за то, али напомиње да може доћи до ситуације у којој ће „температура“ толико порасти да би после било тешко вратити се назад.

- Ако Додик у Српској обећава пуну независност од БиХ, у неком тренутку он неће моћи назад и то може да доведе до опасне ситуације у којој нико не жели рат, али све води до рата - рекао је Бибер за Тањуг.

Не одустаје
ТРАЖИЋЕМО ОЦЕНУ УСТАВНОСТИ ДАНА НЕЗАВИСНОСТИ БИХ

Милорад Додик је саопштио јуче да је упутио захтев посланичкој групи његовог СНСД да у НСРС покрене иницијативу за подношење захтева за оцену уставности 1. марта, Дана независности БиХ. Рекао је да ће образложење тог захтева бити исто као што је образложена забрана обележавања 9. јануара као Дана РС.

Извор: Курир
Фото: Зорана Јевтић,Фото: Бета,Фото: Фонет,Фото: АП

Коментари / 158

Оставите коментар
Name

Кејн

28.09.2016 16:22

Не зна се који сте гори, али се зна ко је лудји. Пук'о си нацисто, изгубио си контролу над самим собом. Јадни ми с тобом манитим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милек

28.09.2016 19:50

Господо ово пљување по Додику и Бакиру,не говори о њима ништа. То само говори о вама каквисте људи.

Name

МИХАИЛО МИКИЦ

28.09.2016 20:14

Без разлике на вјеру којој припадају многи су "политицари" пукли у Босни исто као и народ. Тај народ у Босни својим "политиком" су излудили "политицари". Зато треба бирати ријеци јер паметни и луди се од себе броје, а народу је доста свега а поготово лази!

Name

СИПА

28.09.2016 16:27

Која кукавица! Крије се иза народа! Не секирај са Баја, чуваће те СИПА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошковић

28.09.2016 16:36

Који си ти јадо!

Name

Дијагноза

28.09.2016 16:30

Ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нока

28.09.2016 16:31

Бајина маста у обмани је неисцрпна. До избора цемо оваквих бисера да се наслусамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2016 17:01

Хаха ја овакву масту до сада нисам видио. Мислио сам да се то могло некад давно кад је народ неук био.. али ово је просто невјероватно.

Name

ЦГ

28.09.2016 16:32

Оли ти дочи у Сарајево,ааа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко Дугоушко

28.09.2016 16:33

Па па параноја...довиђења лепа моја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

28.09.2016 16:35

Ја не знам шта је овде проблем. Не могу и нећу да вјерујем да би га неко могао угрозити на тај начин. Не можеш бити херој само до одредјене границе. Сада ће се видјети је ли Миле прави играч или не. Када би У оно шта пропагира стварно вјеровао не би га било страх, то је ваљда свима па и онима мање интелигентнима међу нама јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

28.09.2016 16:35

Не преза тај ни да народ гурне у рат само да своје дупе извуце! Не зна висе Баја ни ста прица ни ста ради, обруц се бас стезе, стиснут са свих страна а прдекана за вратом! Послије избора неце знати јел прднуо ил се ус'о!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2016 16:59

Али стварно овај Додик висе није нормалан. Какве ово небулозе млати. Па то висе није ни за оне теске глупане и националисте. Цитам и не могу да вјерујем дал ово разум и у комедију мозе сврстати. Узас.. пазите се народе

Name

јадо

28.09.2016 16:36

Јадан си ти ћега се бојиш ако си чист, измишљаш и још више ствараш и дижеш националне тензије међу народима (јер то теби и одговара) стиди се ако уопште то можеш доста те је већ једном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еwq

28.09.2016 16:38

Баја је скроз отиса треба се јавити псхијатру да му дадне дијагнозу данас изјавио да само кукавице несмју у сарајево а он несмије никако..ма он се боји тузиластва и истраге лоповлука ма он је преварант само наивни му вјерују

ОДГОВОРИТЕ
Name

прочитани сте

28.09.2016 16:41

Вас двојица играте пинг понг до избора,камо среће да наставите у каквој затворској јединици у склопу спортских активности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кукавица

28.09.2016 16:46

Храбар си ти на конференцијама за новинаре. Тад си Робин Хоуд. Пљујес од нај мањег па до Америке. Цак и недузне новинаре пљујес. А сад су гаце пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п.....

28.09.2016 16:50

Хало п...ц!!! Неки дан си рекао да цес зивотом бранити РС... СТа је сада? Сад се бојис за властити зивот? А ста је са насим зивотима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадник

28.09.2016 16:53

Па стварно он нас искористи и референдум (анкету) претвори у прикупљање страначких поена. Какав о.ош од политичара

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

28.09.2016 16:56

Он стварно мисли да мозе да завади народ ради својих интереса...да би прекрио своје лоповлуке,,,,хеееејјјјјјј лудјак,,,ста ти је висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

28.09.2016 16:58

А није био лудак када сте договарали кредит од ММФ, смраду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

28.09.2016 17:17

Додик је кукавица , лопов,сеф снсд- банде, цудо које се десило овом народу.

Name

Храбри Баја

28.09.2016 16:59

Треба имат муда,нису у Сарајеву људождери,него људи,а он свој народ гура у рат као он би био на целу колоне,мос мислит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кукавица

28.09.2016 17:00

Загрли ме и подји путем куда иду кукавице Пратице те моје оци луталице Српско срце незно попут ластавице Сто од бола угине Загрли ме само једном цовек буди, не лази ме Ако одес никад висе, не трази ме Само напред не муци се, не гледај ме Ја одавно слутим све Кукавица, нисам знала да си таква кукавица Самном спавас друга ти је несаница Бојис се да признас то Кукавица ти си само једна висе кукавица Мислис да сам она иста девојцица Коју лазе било ко

ОДГОВОРИТЕ
Name

славко

28.09.2016 17:32

Хахаха... О чему ти...Јебеш Цецу, Миле не смије у Сарајево, то је поента!

Name

МАЈЕВИЦА

28.09.2016 17:01

ЕМОЈ ДОДО КАД СИ ИСО У КАФАНУ И ДОГОВАРО СЕ ОКО ПАРА ОД ММФ СМИО СИ ОТИЦ И ЈОС ПОВЕО ЉЕПСУ ПОЛОВИНУ СА СОБОМ А САД СЕ БОЈИС А ТОЈЕ СВАКАКО ПСЛЕ ИЗБОРА И ТАД ЦЕСЕ ЗНАТ ГДЈЕСЕ НАЛАЗИС НЕКА НАРОД ОДЛУЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мири

28.09.2016 17:01

Цовјеце На нове претраге теби је све лосије И лосије На болницко лијецење под хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ббб

28.09.2016 17:05

Није ми јасно чега се Додик плаши?Прописана казна за ово дјело је 6 мјесеци до 5 година.Њему је први пут а због референдума нико није повриједјен или страдао.Значи да максимално може добити неку условну казну.Е сад ако ови окрену и на Павловић и остале банке онда је то друга ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

28.09.2016 17:20

Дудук се сад пласи, а скоро се к..... и крио иза народа. Он је људска брука и срамота, само је проблем сто нас је опљацкао.

Name

Бансхее

28.09.2016 17:42

Управо тако!

Name

#

28.09.2016 17:48

Иде све у пакету, анкета, банке,...

Name

мyки

28.09.2016 17:07

Фрајеру ста је гуза гаце зваце ,хајде покази све сто си лајао ,кази то на испитивању па није ваљда да се бојис .Само ја мислим да цес ти за мајцицу русију да побјегнес хахаха,народ си задузио до јаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

додо2

28.09.2016 17:08

А када те фамилија Изетбеговић довела на власт заједно са коалицијом за Босну и Херцеговину она ти је његов рахметли отац ваљао а сад не ваља како те није срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦУДНО

28.09.2016 17:09

ТВРДИ ДА СЕ НЕ БОЈИМО ЦИТАВОГ СВИЈЕТА, А ЗАПРАВО СЕ ПЛАСИ ЈЕДНОГ ОРОНУЛОГ БАКИРА?! ТОЛИКО О НАЈВЕЦЕМ КУМУ НАСЕГ НАРОДА И НАРОДНОСТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упласени мис

28.09.2016 17:09

Каква плац****ка, хехехехе,..кмецавац обицни, срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈП

28.09.2016 17:10

Зар неби дао и зивот за РС,слаб си ти водја а с друге стране не идес сам него и пратња СИПЕ це бити зу тебе и добро це да те цувају,само храбро јунацино!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је ово

28.09.2016 17:12

Човјече, гдје ти је достојанство, па сачувај бар мало ако не због себе оно због народа којег представљаш!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само ја

28.09.2016 17:12

Немозе нам нико нистааааа јаци смо од судбинеееее опа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тбц

28.09.2016 18:35

Хахахаха Браво

Name

Рудоња цкапи!

28.09.2016 17:13

Кукавица обицна

ОДГОВОРИТЕ
Name

посљедњи круг

28.09.2016 17:17

Прећи пут од социјалдемократе и антиратног лидера до тврдог националисте, па чак и представника великосрпске идеологије, велика је промена, Миле трчиш посљедњи круг до затвора

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.09.2016 17:24

И од рата си бјезао пласљивце та твоја велицина се доказује само на вази

ОДГОВОРИТЕ
Name

и то

28.09.2016 18:22

на сточној

Name

Партиски неутралан

28.09.2016 17:25

Послао си многе ратнике у Сарајево а ти несмијес папак један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

28.09.2016 17:27

Бољи бакир од додика већи пријатељ срба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ескобар

28.09.2016 18:09

Ко ти мозе иста ти си нај јаци и нај паметниј ти си кадија

Name

миумо

28.09.2016 17:27

МА НЕЦЕ ТЕБЕ НИКО ДИЈАТ,НЕМОЈ СЕ ПЛАСИТ ПИЛЕ МОЈЕ МАЛО!!ДОЦЕ ОНИ ПО ТЕБЕ,АЛ ТИ НЕМОЈ ПЛАКАТ!! НЕ СРАМОТИ НАМ РЕПУБЛИКУ,ВЕЦ ЗПЈЕВАЈ ОНУ НАСУ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

28.09.2016 17:27

Не бој се, Миле. Никоме не смета ни да изјаву дас у И. Сарајеву. Бицес сигуран у сједисту СИПЕ. Тузилац слободно нека и тамо то обави. Разумије се страх хахахх. Уостало, близу је и ресторан гдјр си се недавно договарао са Бакиром око механизма кординације и ММФ-а. Вјерујем да си тада осјетио љубав Бакетову хахахахх

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота

28.09.2016 17:30

Са овим је осрамотијо цјели Српски народ. Српски владари су и главу на пањ полагали а овај несмије уз пратњу ни СИПЕ у Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА ШИФРОМ !?

28.09.2016 17:34

ИМА ЛИ И БАКИР ПСИХИЈАТРИЈСКУ ДИЈАГНОЗУ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал-ан

28.09.2016 17:36

Уиграни двојац ,мајко драга ово нема нигдје на свијету да их нема требало би их измислит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО

28.09.2016 17:38

тако је ни су луди , реци им хероју РС зивијо ти нама Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је:

28.09.2016 17:45

Које су то слузбе безбједности? Вјероватно је мислио на Галијасевица експерта за безбједност, антитероризам, и све и сваста,... итд.итд. ово је залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боеинг

28.09.2016 17:46

Да није залосно било би смешно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дурмитор

28.09.2016 17:46

Жива истина. Прате га и ванземаљци, пред спавање чује чудне гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 21:27

Јеси ли га то ти нинао па знас.Де нам јос коју исприцај мозда се треба и уписки.

Name

РЕАЛАН

28.09.2016 17:51

Како се само упалите на новости из новина КУРИР па луд цовјек види да да је ово преписка из других новина и написана само висе да да буде БАМ вјест да се сто висе цита Да се разумијено одмах не одобравам многе поступке Додика али дај немојте бити овце и тако се палит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадни Милорад

28.09.2016 17:53

Баја дрзи се достојанствено као цовјек, а не као посљедња п**да, срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

28.09.2016 17:54

Види се да имас кликере медју ногама.гдје су ти тестиси пресједнице.дизес ратне тензије а бојис се отици у главни град своје дрзаве.да запуца ти бих први побјегао као и 92.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зузу

28.09.2016 17:55

Додику је нај боље да гасира за русију и да тамо остане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

28.09.2016 17:58

Незнам цему се ви овде цудите и прицате о кукавицлуку.Сарајево је град гдје ни данас се безбједно немозе поцаст одати побијеним и масакриранима у добровољацкој улици.Нападају се људи који возе мотор само јер долазе из Србије итд.Ја као обицан цовјек идем тамо само ако морам а инаце не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

28.09.2016 18:40

Боки хајд не прди глупости.

Name

Ре.Боки

28.09.2016 19:11

Тако је кмецавац, такве карин..амо, пи...це!

Name

Ноле

28.09.2016 19:16

Исто би било и са љиљанима у лактасима

Name

Истина

28.09.2016 18:00

Цуј Бакир лудзак, а борис се са лудзаком да будес власт на нивоу дрзаве.....Миле ти си пролупао и водис себе у пропаст......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луд тип

30.09.2016 13:11

Који апсурд а 2 доктора га прогласила лудим.

Name

Бн

28.09.2016 18:06

Цитајуци коментаре видим како се муслимани сладе а издајници подрзавају јадо једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

$$$

28.09.2016 19:08

Ста оцекујес јаде кад ти је водја плац****ка футава!

Name

Ре Бн

28.09.2016 20:31

Сладимо се јер смо у праву. Не сладимо се друзе да би напакостили обицном народу вец овој п**ки која сваки дан цмиздри а до скора је говорио да му не мозе нико ниста. Тузиластво те зове а ти као нецес отици...ко це га бранити? Хоце ли ико рискирати зивот и затвор за њега? И ако хоце засто? Ста це добити с тиме? Статус хероја, независност Српске, срецу у зивоту, посао за дјецу или? Па ето видимо како су просли борци из рата на обје стране који су дали много висе од тога. Цисто сумњам. Предвидјам уклањање Додика, нико га неце спасити. То је један мис којем је одзвонило.

Name

ре.ре.Бн

28.09.2016 22:43

Нема потребе да било ста објасњавас, а поготово да се правдас и стављас знак једнакости измедју двије стране. Постуј себе.

Name

ХА ХА ХА

28.09.2016 18:11

АЛА ЉУДИ ПА ДОДИК НИЈЕ НИ РАСПИСАО НИ ОРГАНИЗОВАО РЕФЕРЕНДУМ. КАКВО ЦРНО САСЛУШАЊЕ. ТАЈ СУД СТВАРНО МАШИ ЛИ МАШИ.ОДЛУКУ ЈЕ ДОНИЈЕО И БОСИЋ И ЊЕГА ОНДА НА САСЛУШАЊЕ. ЈЕДНОСТАВНО.ЦИРКУС СЕР НАСТАВЉА. ОВЕ СУДИЈЕ ПОПУТ ЛЕТАЧА НА ТРАПЕЗУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аха

28.09.2016 19:45

Стрпи се мало па цес видјети како се уси заврцу.

Name

Миле, па нисмо сви будале...

28.09.2016 18:14

Гадафија убили амери, а тебе намјестили исти (а Бакир њихов клен)! Сад ми није јасно, ко то тебе гања? Која си ти цупи...стоко футава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

28.09.2016 18:25

Ово је залосно! Болесника хитно упутити на Соколац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само ја

28.09.2016 18:27

Ево ја сад рекох Бакету да те недира. Небрини се ти ниста, Баке ми обецо да те неце дирати

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

28.09.2016 18:42

Доци цес сам или це те довести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ара

28.09.2016 18:43

Јел то тај велики лидер срба,дика и понос нације,возд,цар,легенда,јачи од америке и русије заједно,мен се чини да се он усро а ви како хоћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

£

28.09.2016 18:46

Најбоље да се надјете у Калдери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деwац

28.09.2016 18:46

Само одговарај за паре сто си свом народу узео и низаста друго.Па није то теско лако цес ти т ко и досад Забускат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 19:23

Имовина у БиХ и Еу це му бити замрзнута док се све афере не разријесе. Тако казе МЗ.

Name

Ћевап

28.09.2016 18:58

Не бој се донијеће ти Баке ко прави домачин ћевапе у тужилаштво 100% Ви сте јарани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

28.09.2016 19:25

Виде се њих двоица цесто и Једу , пију и договарају се како да нас праве будалама

Name

Сале

28.09.2016 19:22

ДО ДИЦК ДО ПУСY

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кицк

28.09.2016 19:24

Нек убије тебе па онда себе.ријесено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

28.09.2016 19:57

САМО БУДАЛА НЕ ВИДИ ИГРУ БАКИРА И ДОДИКА

Name

ре

28.09.2016 20:45

Не вјеруј Сарајеву,никад. Питајте Србе који су 92. једва изнијелу зиву главу.

Name

ре ре

29.09.2016 04:41

А ста цемо са Бањалуцанима?

Name

ПаПа

28.09.2016 19:40

А да си мало параноик? :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

28.09.2016 19:40

Све су ово Бакир и Милорад заједно уз ћевапе и пиво договорили. Јевтина забава за наивни народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар Мирић

28.09.2016 19:42

Како то? Ја мислио да ти не може нико ништа, да си јачи и од судбинееее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нитулим

28.09.2016 19:43

Тотална будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ретард

28.09.2016 19:43

Када мало боље размислим ови политицари су управу.Са оваквим народом се нај боље спрдати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2016 21:01

Браво

Name

Модалв

28.09.2016 19:47

Милораде, молим те ко бога, не ваљај више ове глупости по телевизији, тотално си ме, али не само сад, разочарао. Па зар је могоће да такав један рмпалија одједном постане пи*кица незамисливог калибра, па да се уплаши безвезног Бакировог лупетања и да то још јавно изјави на ТВ. Бруко једна, осрамотио си читав мушки род и стварно ме стид што живим у овом пишљивом ентитету, којег ти, на све могуће и немогуће начине безочно и немилосрдно уништаваш. Ако треба да те ђаво однесе, (а треба, само не овом приликом) поднеси то мушки, као лав, а не као миш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

28.09.2016 22:36

Само сто мис никада не мозе бити лав, нема херца

Name

Фантом

28.09.2016 19:53

Не секирај се доце сипа са њом си сигуран ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринут

28.09.2016 19:56

Мој Милораде, добро си ти зиву главу извукао кад сте сједили у кафани прије мјесец дана и договарали паре од ММФа. Могао те је приклати баклавом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

28.09.2016 20:06

Хе хе Извана жесток момак а испод роза тангице и срце ко у врапца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

28.09.2016 20:09

Има ли ко м..а да у ситне сате баји испод прозора пусти увод у Пинк Флоyд - Анотхер Брицк Ин Тхе Wалл??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2016 21:00

Ста он зна од тога :))

Name

херцеговац

29.09.2016 09:52

Не зна ништа ко ни ти али би се сасро на звук хеликоптера који не млати шљиве

Name

Рс

29.09.2016 15:18

Овоме за сљиве и хеликоптер хвала од срца поправио си ми дан!

Name

посланицко питање

28.09.2016 20:13

Предсједнице. Цитас ли ти ове коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

28.09.2016 20:17

Мислим да не треба ици у сарајево јер је бивса касарна ЈНА Виктор Бубањ током рата претворена у логор за Србе Рамиз Салцин.Ту су срби убијани и муцени,исто би се могло десити Додику нароцито после претње Бакира да це заврсити као Гадафи а то знаци да ризикује муцење,силовње и набијање на колац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србо

29.09.2016 12:21

заборавио си да це га на крају јос бацити и лавовима у пионирској...

Name

Јока Цирих

28.09.2016 20:58

Оволлко будала на једном мјесту јос ниссм видјела. Ви сте за психијатрију . Додик је нас отац НАЦИЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2016 21:30

Уби се скрати себи муке и постеди околину.

Name

Агиц

28.09.2016 21:40

Ја која си ти неотесана будала...!

Name

славко

29.09.2016 04:29

Ти из Цириха, не први..

Name

НисмоСвиЛуди

28.09.2016 21:03

На залост по нормалне вецина насједа на ове небулозе и изјаве које мјења висе него гаце...у току дана сам себе побије висе пута а све у циљу заводјења сироких маса сто се и видјело синоц у Бн на митингу гдје је руља ко дрогирана арлаукала насједајуци опет и поново по ко зна који пут на исту прицу као прије пар година о ТРАМВАЈУ и осталим глупостима које не да нисмо добили него се сада спрдамо с тим али од муке.Е изгледа да будале поново бирају муку све гору и гору...Е па бице вам опет-ТРАЗИЛИ СТЕ САД СЕ ПАТИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

28.09.2016 21:15

Баја иди, ухапсит це те само на мјесец дана. Узет це ти авион,пасос и хеликоптер. Касније се мозес бранит са слободе. Брзо то продје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

28.09.2016 21:21

И ми имамо осјећај гађења од тебе и твоје политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одох додјох

28.09.2016 21:31

Провидна игра...Ево данас кроз центар продје Лазар Продановиц. Нико да га погледа. И питајте њега да ли се осјеца угрозеним.... А сто се васег предсједника тице сјецам се текме у Скендерији када је његова Игокеа играла против Босне, а он сједио у ВИП лози у друству Мате Дјаковица... Мислим да нико није гледао утакмицу. ЦИјела сала је навијала: "МИле Миле крме дебело"..." и онда јави сееее"....НИкакве увреде на националној основи... само ово ... и тако цијела текма. Али на вама је да то ријесите. Нама овамо мислим да неце бити лако. Јер ови су ко бетон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хусо

28.09.2016 23:17

Казати НЕ МОЗЕ НАМ НИКО НИСТА... то је задирање у силу мијесање у Бозије (Бог мозе све). Сам изговор тих ријеци је богохуљење и ко то ради бит це казњен на овом и на оном свијету.Таква особа "мора" дозивјети срамоту на овом свијету али и на оном...

Name

СДС Бањалука

28.09.2016 21:35

Па није Миле говорио Бакиру заврсицес.као Гадафи, вец обрнуто.Само позивају на рат ови уз Федерације.Милорада цемо смјенити зато сто је лопов, али ви му нецете судити.него ми.И наса политика вањска це остати иста.Са господином господски,са циганом цигански са Сарајевом никако !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СДС Бањалука

28.09.2016 23:09

А новац из Сарајева-Федерације за опстанак РС вам ваља. РС би без новца из Федерације давно банкротирала. Буди сретан, опусти се и не лупетај глупости.

Name

Ре

29.09.2016 05:29

Питај своје странацке колеге колико их има у сарајеву на платној листи и на спавању. А немају проблема. Ја мислим да ти ниси СДС вец ди Додиковац.

Name

ИЗДАЈНИК

28.09.2016 21:37

ТРЕБА МУ ХИТНО УДУПЛАТИ ТЕРАПИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хyпертенсио

28.09.2016 21:48

Ма мајмуне један безобразни!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.09.2016 05:31

Техеран техеран техеран

Name

Ало ало

28.09.2016 21:52

Уједини се с Бакиром. Бакиров слоган је и даље, "Снага је у јединству". Тим слоганом је Бакир добио прошле републичке изборе, а ево и сад га експлоатише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цедо

29.09.2016 00:59

Кад си тако паметан отиди ти у Сарајево па види ста се тамо догада

Name

Сарајлија

28.09.2016 21:59

Заиста је овај пролупао! Само би наиван човјек помислио, да је бас тако у Сарајеву. Миле, неце теби федералци-техеранци ниста, ал се пази ти својих из РС. Њих си годинама лагао, покрао итд. Нисам веце глупости цуо као од овог упласеног Милета. Добро дошао у Сарајево-Техеран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уааа

28.09.2016 23:30

Носи ципеле 46, одијело 58 а кукавица.Ми хоцемо храброг предсједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

29.09.2016 00:10

ТИ СИ ХРАБАР НЕ МОЗЕ ТИ НИКО НИСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ррр

29.09.2016 00:41

Није Бакир мислио да це он заврсити ко Гадафи у федерацији но него у РС...њега це његови гадафизирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веома перспективан политицар

29.09.2016 01:50

Изетбеговиц је лудак, убице ме. Хахахахаааа...хихоииииихииии. Ово не би изјавило дијете од три године. Ено Путин цуо да си у опасности па послао ратни брод у Неум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

29.09.2016 02:10

Поштовани, предсједник је одлучио затражити азил у некој од земаља ,уз образложење да у земљи поријекла има великих проблема па чак пријетњу смрти од једног од чланова предсједништва, а то је све пропраћено медијски ,тако да службенику Службе за странце те земље неће требати пуно посла да одобри азил. Класични примјер припреме терена политичког азиланта да макне из земље . Да има намјеру и да припрема терен за одлазак је јасно, али шта ће бити с кућом мислим на СНСД-е и кумовима е то незнам .Сретан пут господине предсједниче и почните писати мемоаре ко бака с Пала, она вас је и довела .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

29.09.2016 05:11

Додо не сери.Бакир је рекао да би ти могао заврсити као Гадафи и ..... а то значи да це се народ дици против тебе и твог резима.Нигдје се не помиње или позива на убиство.Сви смо ми против убијања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

29.09.2016 12:15

И како је сад том либијском народу након што је свргнут Гадафи, стави друже прст на чело па размисли мало,

Name

1. Мај

29.09.2016 05:26

Милораде само тако и никако другације, не дај на РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, на крају крајева ми смо се борили за њу, а сад би многи да покупе кајмак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

30.09.2016 10:43

Јесте друзе борили смо се а кајмак овде је покупио управо предсједник и његово ситно окрузење.Нема висе кајмака остало је укисло млијеко и питање је мозе ли се и јогурт направит посље предсједника патриоте.

Name

Војни полицајац

29.09.2016 05:35

Милораде, сјећаш ли се када си се упишао у гаће у Сокоцу, када смо те зауставили са робом коју си шверцовао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

29.09.2016 09:44

Јооооооој, ово је одлично.

Name

Бањалука

29.09.2016 20:19

Браво мајсторе хахахахсха

Name

комедија

30.09.2016 10:40

Војна полиција пуковника Славка Лисице је господину Додику у ратним годинама запљенила 2 слепера цигарета и исте подјелила борцима а Додик је покусао преко Крајисника да врати слепере али је било узалуд Јос су га требали ухапсит и ту му је помогао обрва јер као није за хапсење посланика јер је то додо био е тако писе у мемоарима Славка Лисице Генерал по потреби.Срби брзо све заборављају и зато нам се све ово десава.

Name

Мф

29.09.2016 07:28

Ми то јос откад знамо да не требамо ици у Сарајево и да нам је безбједност у П.цку Ма.ер.ну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

29.09.2016 07:29

Па човјече прије неколико седмица си се састајао са тим истим Бакиром по сарајевским кафанама, а сад га се наваодно бојиш. Он је рекао да ћеш као Милошевић завршити, да ће ти сопствени народ судити за тешки криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ Коран Пале

29.09.2016 10:21

Јебига Мишко, изгледа да је дошла маца на вратанца. Није ти ово б.чизмице на рамена, па гајгули до миле воље. Ово је много озбиљније, а за то озбиљније ти немаш оно потребно. Због показаног страха сада те ни б.чизмица неће погледати. Осрамотио си се за сва времена и ту више нема повратка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј*беш политичаре

30.09.2016 06:35

Свака част.

Name

босанац и Херц.

29.09.2016 11:10

Ајде Баја не прди,ти си бакиру у договору рекао да ти он тако рузно рекне,а онда да му ти одвратис тако нападом да ти прети.Све сте се унапред договорили и овлику фрку направили,наравно уз помоц васег пријатеља Цовица,јасно ко дан да би у власт на нивоу БИХ увели поново бају.А и да би добили сто висе гласаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апан 71077

29.09.2016 13:05

Ма Додик има право,јер сваки политичар добије прољев на помен Гадафија.

Name

апан 71077

29.09.2016 13:16

Човић форсира Бају и стално врши притисак на Бакира да га увуче у врховну власт, што је Баја недавно и најавио (не повлачи се из политике). Тачно је да су намјерно закухали.Па зар није риђобради недавно изјавио да су понекад тензије корисне.

Name

Мистер XЛ

29.09.2016 11:51

Баја зар се и ти неког бојиш, то је до јуче било незамисливо. Немој да замајаваш овај и онако слуђени народ само дајеш себи на значају аи Бакиру исто тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

29.09.2016 12:38

Од не мозе нам нико ниста до мали мрав..мали мрав у њедрина несто :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

29.09.2016 13:14

ЉУДИ МОЈИ НИСАМ ПРАВНИК АЛИ ЗНАМ ТОЛИКО ДА У ПРОЦЕСНО ПРАВНОМ СМИСЛУ КАД ЈЕ РЕФЕРЕНДУМ У ПИТАЊУ ПРЕДСЈЕДНИК ДОДИК НЕМА ЗА СТА ДА ОДГОВАРА.ЗАТО ЈЕ ТУ НАРОДНА СКУПСТИНА И РЕПУБЛИЦКА КОМИСИЈА ЗА СПРОВОДЈЕЊЕ РЕФЕРЕНДУМА И ЊЕЗИН ПРЕДСЈЕДНИК СИНИСА КАРАН.АЛИ ПО МОМ МИСЉЕЊУ НИ ОНИ НЕМАЈУ СТА ДА ОДГОВАРАЈУ НИТИ СУ ПРЕКРСИЛИ БИЛО КОЈИ ЗАКОН БИХ И РС.У УСТАВУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДАТИМ ДЕЈТОНОМ СТОЈИ ДА РЕПУБЛИКА СРПСКА ИМА ПРАВО НА РЕФЕРЕНДУМ.ДА ПАРАДОКС БУДЕ ВЕЦИ УСТАВНИ СУД ЈЕ 2006 ОЦЈЕЊИВАО ЗАКОН О ПРАЗНИЦИМА У РС И КОНСТАТОВАО ДА ЈЕ СВЕ ПО ПРАВУ И У РЕДУ.ОД КУДА САДА ОДЈЕДНОМ НАКОН ДЕСЕТ ГОДИНА ДРУГАЦИЈИ СТАВ УСТАВНОГ СУДА.ЈЕДНОМ ПРЕСУДЈЕНА СТВАР СЕ НЕ МОЗЕ ВИСЕ РАЗМАТРАТИ ЈЕР СЕ ОНДА НАМЕЦЕ ПИТАЊЕ ВЈЕРОДОСТОЈНОСТИ СУДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

30.09.2016 09:09

Па то је доказ да Босна и Херцеговина није правна држава. Овдје нема права ни правде. Нема закона о Уставном суду. Уставни суд у саставу два муслимана и три странца не баве се правним нормама, већ покушаја оспоравања чињеница које су биле и које се историјски и на било који начин не могу избрисати.

Name

кккк

30.09.2016 04:59

А ја мислио ти јунак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето

30.09.2016 04:59

Удружење породица погинулих бораца демонстрира за ратног профитера и шверцера, па имали ико нормалан у земљи, парадокс један за другим..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј*беш политичаре

30.09.2016 06:30

Упалиш хеликоптер и право пред суд.И онако из њега скоро никако не излазиш.Цмиздриш ко нека плачипи*ка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Силвије

30.09.2016 09:15

Изетбег се нагутао много жаба. А кад се човјек нагута много крекетуша, постане нервозан, све му смета што је српско. Сад са оним кругом 92 смишља нове смицалице српском народу - па ће српски народ то глатко одбити и оде Изетбег у ћорсокак да избаци из себе остатке од крекетуша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

30.09.2016 12:39

Милојко висе ни једну границу нецес проци хахаха Сарајево те цека браца руси и срби те издали а не босњаци сретан пут до Босанског Сарајева

Name

Респект

30.09.2016 12:12

Не сикирај се додо.Бит цес спроведен у Сарајево са пуним обезбједјењем у пратњи СИПА-е . Неце ти фалити длака са главе :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутрални

30.09.2016 12:15

Јбг,Баја,све си до сад перфектно радио.Требао си реци да цес за свој Народ и у Затвор.Овако ти је пусиона,стари мој....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која

30.09.2016 13:31

Ово је зесца параноја. Кад змију сабијес у корнер. Код Баје, нема ниста без циркуса. Он би лагано могао лиценцирати реалити схоw. Салу на страну, да хоце мрак прогутати да се окренемо стварним проблемима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се враћа...

30.09.2016 13:47

Прецедниче, чувај се ти овог са друге, мало ниже слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бруки

30.09.2016 15:47

Ха ха ја миша бушиииии, усро се ко грлица а вамо ко фаца и јумак , јада ли јада.....политичка громада политички к....ц

Name

имт

30.09.2016 15:58

Ста је баја нИје ваљда да се сада боис Сарајева ти си тамо поставио неке темеље јос 94а имас тамо и пријатеља из тог времена који це е втло радо доцекати а и до јуце си хрлио у Сарајево био ти је омиљени град а ппсебмо си ме изненадио као громада тј.људина па гдје ти је срца е мој баја пропали како се ми нисмо препали када смо узели пуске и на прву црту питам се ста би од толике људине и великог патриоте за тене вази она сви јунаци ником поникосе??ал не секирај имамо ми за тебе туњице у Сарајеву би имао конфор кои ниси заслузио

ОДГОВОРИТЕ