Атлетичар Мо Фарах жели на клупу Арсенала!

Олимпијски и свјетски првак на пет и десет километара по завршетку каријере своју будућност види у фудбалу.

Остали спортови 28.09.2016 | 13:15
Атлетичар Мо Фарах жели на клупу Арсенала!
Британски атлетичар Мо Фарах изјавио је да након повлачења из атлетике жели да ради као кондициони тренер фудбалског клуба Арсенал.

У интервјуу за “Сандеј Тајмс“, британски атлетичар поријеклом из Сомалије је рекао да још увијек страсно трчи и радује се свакој наредној трци у дисциплинама на пет и десет километара у којима је златне медаље освајао на посљедња два свјетска првенства и олимпијским играма у Лондону и Рио де Жанеиру.

“Међутим, доћи ће дан када се нећу тако осјећати. Повући ћу се из атлетике оног дана када више не будем осјећао ово задовољство и глад за трофејима“, казао је Фарах.

Познат као страствени заљубљеник у фудбал и велики навијач лондонског Арсенала, Фарах је казао да се након окончања атлетске каријере види управо на фудбалским теренима.

“Фудбал је стварно одличан спорт. Навијач сам ‘тобџија’ од мог доласка у Енглеску. Волим Арсеналову игру, а у тиму је и много играча поријеклом из Африке. Жеља ми је да једног дана радим као кондициони тренер у Арсеналу“, рекао је Фарах.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар