Митровић: Сви у Евролиги знају да нисмо аутсајдери!

Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић изјавио је да ниједан тим у Евролиги на црвено-беле неће гледати као на аутсајдера.

Кошарка 28.09.2016 | 08:45
Митровић: Сви у Евролиги знају да нисмо аутсајдери!
Митровић је истакао да су његови саиграчи и он репутацију изградили одличним играма претходних година, посебно прошле сезоне када су дошли до четвртфинала.

"Прошле сезоне остварили смо велики резултат када смо први пут у историји клуба играли у плеј-офу Евролиге. Био сам повређен, али сам сваку утакмицу гледао и подржавао тим. Сада сам спреман и узбеђен. Већина играча остала је у клубу, тако да смо искуснији за једну сезону", рекао је Митровић за сајт Евролиге.

Крилни играч сматра да ће нови формат такмичења бити атрактивнији и занимљивији сваком ко воли кошарку, али ће и бити тежи за играче јер се играју две утакмице недељно.

"Пласманом у плеј-оф прошле сезоне показали свима смо показали да не могу да нас посматрају као аутсајдера. Сада ће бити још теже играти против великих тимова, али смо претходних година урадили добар посао и име, па желимо да задржимо добру репутацију", закључио је Митровић.

Изабраници Дејана Радоњића нову сезону Евролиге отварају 13. октобра мечом против Дарушафаке у Београду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар