Видео - Бањалучки судија након Широког: Ово је био покушај убиства!

"Ово није била пријетња, већ покушај убиства. Још се тресем и сузе су ми у очима", изјавио је фудбалски судија из Бањалуке Огњен Ваљић након утакмице у Широком Бријегу, гдје је домаћин ремизирао против Сарајева (2:2).

Фудбал 26.09.2016 | 13:00
Видео - Бањалучки судија након Широког: Ово је био покушај убиства!
Шокантну изјаву понајбољи босанскохерцеговачки арбитар дао је "Дневном авазу" након утакмице на "Пецари", која је очигледно разбјеснила поједине домаће навијаче.

Ваљић тврди да су он и његове колеге Сенад Ибришимбеговић из Травника и Сретен Удовичић из Приједора, као судијска тројка, испраћени псовкама са стадиона, али и да је то била само увертира за сцене које су потом услиједиле на путу и које леде крв у жилама.

"Удовичић и ја смо одмакли пет километара од града, у правцу према Бањалуци, када је црвени Форд Фокус прошао поред нас, а затим нагло закочио и препријечио нам цесту. Само захваљујући прибраности мог колеге Удовичића успјели смо избјећи најгоре. Имали су намјеру да нас убију, јер су нас гурали према провалији. Иза себе имам милион пређених километара, али да сам ја био за воланом, не бисмо остали живи", наставио је шокантну исповијест Бањалучанин.

Ни ово није био крај хорора.

"Након два минута, поново су три аутомобила прошла и опет нам препријечила пут.Удовичић је успио на вријеме закочити и возити неких пола километра уназад. Кад смо се окренули позвали смо полицију. Нико нам се није јавио. Потом смо контактирали Салема Пролића из Фудбалског савеза БиХ. Он је успио да контактира полицијске специјалце, који су нас позвали и обавијестили да дођемо на одређено мјесто, гдје су нас чекали".

Ваљић је додао да су послије тога, дали изјаве у полицијској станици у Широком Бријегу.

"Још смо у полицији. Сузе су ми у очима, ово више није спорт", рекао је синоћ шокирани Ваљић сарајевском листу.

Према његовим ријечима, трећем судији Ибришимбеговићу аутомобил је на паркингу погођен флашом и каменом.

Меч на "Пецари" окончан је неријешеним исходом 2:2.



Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кал

26.09.2016 11:52

Убили ду Ведрана и нико није одговаро,?

ОДГОВОРИТЕ