Мурињо: Два пута доказали да смо бољи!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо изјавио је, после победе над екипом Лестера, да је задовољан игром своје екипе.

Фудбал 25.09.2016 | 17:30
Мурињо: Два пута доказали да смо бољи!
Фудбалери 'Црвених ђавола' убедљиво су савладали актуелног шампиона са 4:1, на отварању шестог кола Пемијер лиге.

“На овој утакмици показали смо да имамо квалтет. Успели смо да се вратимо и да победимо актуелног шампиона. Прошле сезоне нисмо могли да их добијемо, а сада смо већ два пута показали да смо бољи противници“, изјавио је Португалац.

Вејн Руни је се није нашао у страртних 11 на овом мечу, а 'Посебни' је изјавио да потпуно верује у капитена.

“Он је велики играч за мене, за Јунајтед и за своју земљу. Немам шта да додајем, он је мој човек. У потпуности имам поверење у њега. Његов тим је победио, Јунајтед је победио и нормално да је срећан због тога'', рекао је Мурињо.

Са друге стране, менаџер Лестера Клаудио Ранијери, после меча рекао је да му није јасно како је одбрана успела да прими три гола из угла, али да сада морају да се окрену утакмици у Лиги шампиона.

“Немогуће је да примите три гола из корнера, то значи да нисте концентрисани. Ми смо обично чврсти у одбрани и зато је ово било чудно. До сада смо били веома јаки , али смо сада направили доста грешака. Могу да разумем да постигну гол са центра, да су високи, али да дозволите да примите гол из угла, ми није јасно. Ипак, сада је најважније да се спремимо наредну утакмицу која нас очекује у Лиги шампиона“, закључио је италијански стручњак.

’Лисице’ у уторак дочекују екипу Порта у Лиги шампиона, док ће Јунајтед у четвртак, на 'Олд Трафорду' одиграти друго коло Лиге Европе против украјинског тима Зорије из Луганска.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар