Џикић: Коме смета - шта ја да му радим...?!

Тренер Партизана НИС Александар Џикић каже да ни не очекује да његова екипа пружа најбоље партије на старту сезоне.

Кошарка 25.09.2016 | 12:45
Џикић: Коме смета - шта ја да му радим...?!
"Ја и не очекујем да играмо најбоље на старту сезоне. Ко разуме – схватиће. Коме смета – шта ја да му радим... Играли смо као да је такмичаркси меч у питању, са скраћеном ротацијом, иако је ово био сусрет на коме сам желео да видим где смо и шта смо“, рекао је Џикић новинарима у Хали спортова 'Ранко Жеравица'.

Црно-бели савладали су бугарски Лукоил у припремном мечу, а пре старта сезоне преостаје им да одиграју још контроли сусрет са суботичким Спартаком у Пиониру 25. септембра.

"После силних обавеза и путешествија са репрезентацијом БиХ вратио нам се Адин Врабац. С друге стране, Кенан Карахоџић је одлично започео меч, али га је пореметила повреда зглова. Новица је исто на почетку тренажног процеса... Нажалост, стално се враћамо уназад. Нешто што је личило на лакшу повреду меких ткива претворило се у тронедељну паузу. То су нормалне ствари, није Партизан изузетак. Да потпишемо новог играча поново би се то догодило“, истакао је Џикић.

Екипа из Хумске 1 нову сезону почиње првог дана октобра, када ће гостовати Морнару у Бару на старту АБА лиге.

"То је тек почетак, игра се 26 кола – нећете у Црној Гори гледати најбољи Партизан", јасан је тренер Партизана.

Партизан после Црне Горе чека пут у Скопље, потом Београд, па поново главни град Македоније, пре него што буду кренули пут Лудвигзбурга – на дуел са истоименом екипом у првом колу ФИБА Лиге шампиона.

"Дивно. Гоставању су баш, онако, 'френдли'. Можеш свуда аутобусом – имали смо среће", закључио је Џикић уз осмех.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар