Није крај: Роналдињо у мексичкој трећој лиги!

Ово је повратак фудбалског мађионичара на терен још од септембра прошле године, када је после само два месеца раскинуо уговор са бразилским Флуминенсеом.

Фудбал 22.09.2016 | 09:00
Није крај: Роналдињо у мексичкој трећој лиги!
Легендарни Бразилац Роналдињо више се не бави озбиљно фудбалом, али не пропушта прилику да заради озбиљан новац где год да се појави на планети. Некада најбољи играч планете потписао је уговор са мексичким трећелигашем Клуб Депортивом, за који ће наступити у пријатељској утакмици заказаној за 3. децембар ове године.

Ово је повратак фудбалског мађионичара на терен још од септембра прошле године, када је после само два месеца раскинуо уговор са бразилским Флуминенсеом. Он је уједно и први професионални играч у историји Депортива.

Роналдињо је каријеру започео у Гремију 1998. године, а три године касније прешао је у Пари Сен Жермен, где је одмах скренуо пажњу на сопствене могућности. На Ноу Камп је стигао 2003. године и дрес Барселоне носио пет сезона, одиграо 145 првенствених мечева и постигао 70 годлова.

У досадашњој каријери постигао је 279 голова у бројним лигама и богатој каријери, а остаје да се види да ли ће постићи још неки у новом клубу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар