Видео: Питање на које је и Гвардиола морао да опсује!

Погледајте како је тренер Манчестер ситија реаговао на питање новинара.

Фудбал 22.09.2016 | 17:30
Видео: Питање на које је и Гвардиола морао да опсује!
У првој сезони на клупи Барселоне, Пеп Гвардиола је освојио "триплету" - Примеру, Куп краља и Лигу шампиона. Тиме је наговестио свој тренерски потенцијал, али и поставио огромна очекивања за будућност.

Тек што је почео да се "захуктава" са Манчестер ситијем, већ је упитан могу ли "грађани" да надмаше Барсин успех из сезоне 2008/09, односно да освоје Премијер лигу, ФА куп, Лига куп и Лигу шампиона.

Како је реаговао Гвардиола, јасно је било да му није пријатно...

"Шта, ј... те", омакло му се.



"Манчестер сити је само једном у својој историји стигао до полуфинала Лиге шампиона. Тако да, ако људи мисле да ћемо освојити Лигу шампиона само зато што сам ја добар тренер, мислим да то не иде тако... Моја срећа не зависи од тога хоћу ли освојити све трофеје или не. Циљ ми је да данас будем срећан, попијем мало вина и сутра припремам екипу за наредну утакмицу. Наравно да ћемо покушати да освојимо и Лига куп, али оно што је битно јесте да људи задовољни одлазе са наших утакмица. Колико ћемо трофеја освојити, то ћемо тек видети. Веома добро знам колико је то тешко", изјавио је Гвардиола, чија ће екипа у среду играти против Свонсија у гостима утакмицу Лига купа у којем брани пехар освојен прошле сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар