Радоњић: Добро радимо, довођење центра приоритет

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је да је освајање Јадранске лиге приоритет и у предстојећој сезони.

Кошарка 19.09.2016 | 21:45
Радоњић: Добро радимо, довођење центра приоритет
"Желимо да остваримо оне ствари које су потребне да континуитет Звезде буде присутан. Јадранска лига је приоритет и ове године. Сигуран сам и свестан да ће бити много тешко. Надам се да ће сезона протећи уз што мање проблема", рекао је Радоњић на представљању екипе за нову сезону у Београдској арени.

Звезда ће у предстојећој сезони играти четири такмичења: Јадранску лигу, Евролигу, српско првенство и Куп Радивоја Кораћа.

Тренер црвено-белих је навео да се "склапање тима" разликовало у односу на претходне сезоне и додао да је састављање екипе комплексан посао. "Много тога доброг смо урадили", додао је.

Радоњић је истакао да су за Евролигу потребна појачања, "како би Звезда била конкурентна" у том такмичењу.

"Трудићемо се да будемо добри, али треба реалније сагледавати ствари. Потрудићемо се, у ком год саставу играли, да екипе које долазе у Београд не мисле да ће лако однети бодове", казао је Радоњић.

Говорећи о доласку нових играча, Радоњић је рекао да се "нада да ће они доћи што пре". Према његовим речима, приоритет је долазак центра.

"Покушаћемо да нађемо најбоља могућа решења у овим околностима. Знам да је јако тешко доћи до иделаних решења. На високој позицији смо у дефициту и то нам је неопходно да бисмо били конкурентни у европском такмичењу", навео је Радоњић.

Када је реч о домаћим такмичењима, Радоњић је навео да црвено-бели желе да понове успехе из претходних сезона.

Он је рекао да је до сада током припрема урађено све што је планирано и да је "јако задовољан".

"Амбијент је био изванредан, момци добри. Што нам је била жеља, то смо и урадили", додао је тренер београдског клуба.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар