Овај човјек обара сулуде рекорде

Индијац Хар Риши у Гинисовој књизи рекорда уписан је неколико пута. Овај човјек има 74. године и обара сулуде и готово бизарне рекорде.

Свијет 19.09.2016 | 09:53
Овај човјек обара сулуде рекорде
Један од њих подразумијева да је попио чак пола литре кечапа за 39 секунди и доставио пицу из Њу Делхија у Сан Франциско за 27 сати.

Риши је такође извадио све зубе како би могао да обори рекорд стављајући 65 свијећа у пламену у своја уста, а 2011. године је успио и да стави чак 496 сламки у уста.

Прве године уписан је у Гинисову књигу рекорда када је са још два пријатеља возио скутер 1001 сат.

"Када сам са својим пријатељима оборио први рекорд, моје име се промијенило и сви су почели да ме зову “Господин Гинис” и то име је остало" каже Риши, који сада има више од 20 рекорда.

"Имам тетоваже индијског премијера, америчког предсједника, британске краљице и Махатме Ганди. Чак сам написао писмо америчком предсједнику да ме позове у САД и вјерујем да ће ми одговорити. Морам да поразговарам са њим о томе како да се елиминише тероризам. Кад људи виде тетоваже на мом тијелу они их не цијене и мисле како сам луд, поготово због оних на мом лицу" каже времешни рекордер.

Обарам рекорде како би ме се људи сјетили кад умрем, а већ сам стар човјек, тако да је то веома близу. Ипак се осјећам младо и сексуално сам активан и желим да имам још дјеце. Међутим, моја жена која има 80 година је одбила моју идеју да имамо још дјеце. Каже како би нам се смијали људи – прича Индијац.

Одважан и луцкаст пензионер тренутно чека потврду о најдужем тестаменту икада, који има невјероватних 9500 страна.

 Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар