Интер стварно воде наивчине! И онда се питају што не иде!

Габигол добио 12 пута већу плату него у Сантосу! И све то захваљујући агенту! Ставите послодавцима Неразура магареће уши на главу!

Фудбал 18.09.2016 | 15:30
Интер стварно воде наивчине! И онда се питају што не иде!
Интеру ових дана баш не цветају руже. После слабог старта сезоне почело је да се шушка да би Франк Де Бур могао да добије отказ већ после месец дана проведених на клупи, а осим лоших резултата на терену Неразури нашли су се у центру пажње и због лошег пословања на трансфер пијаци. И то због играча који још званично није ни стигао у клуб.

У питању је Габријел Барбоса, популарни Габигол, који је у финишу прелазног рока купљен из Сантоса за 30.000.000 евра, а његов долазак на Ђузепе Меацу очекује се тек следећег викенда. Наиме, агент талентованог бразилског нападача Вагнер Рибеиро открио је како је успео да намагарчи Интер и из клуба извуче огроман новац за обештећење, али и плату свом клијенту.

Интер је, подсетимо, летос продат групи кинеских инвеститора који су обећали да ће уложити велики новац за појачања. Очигледно на погрешан начин. Управо је ту прилику искористиоРибеиро и на таласу велике потражње младог Габигола обезбедио велика новчана средства.

„Габигола су летос желели сви – од Интера и Јувентуса, до Атлетико Мадрида и Лестера. Захваљујући управо овој ситуацији успео сам да испреговарам веће обештећење Сантосу и плату мом Габиголу, тако да је постао један од најплаћенијих играча у клуб“, открио је познати менаџер у разговору за бразилски Јаху.

А цифре нису нимало наивне. Осим обештећења од 30.000.000 евра, Рибеиро је испреговарао и месечну плату од 380.000 евра, што је на годишњем нивоу невероватних 4.500.000 евра!

„Интер заправо треба да плаћа 460.000 евра месечно, без пореза. Када се све сабере и одузме Габигол ће добијати 380.000 евра месечно, што је била његова годишња плата у Сантосу“.

Ставите слободно послодавцима Интера магареће уши на главу!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар