Фејса је најбољи дефанзивни везиста у Португалији!

Цео Луж му се клања и кличе његово име! "Исто тако га људи воле и у Србији. Одличан играч за нашу репрезентацију", сматра талентовани нападач Комнен Андрић, уједно играч Белененсеша.

Фудбал 18.09.2016 | 19:30
Фејса је најбољи дефанзивни везиста у Португалији!
Долазак Љубомира Фејсе у Бенфику 2013. године изазвао је огромну пажњу португалских медија, јер је био најављиван као наследник Немање Матића. 

Бројне повреде учиниле су своје и спречиле некадашњег играча Партизана и Олимпијакоса да покаже пун потенцијал и заиста заблиста у Португалији. Када није ван протокола, Фејса пружа игре какве се од њега очекују, али многи су убеђења да би урадио много више да није проживео тешке повреде колена. 

Ипак, у књигама талентованог српског нападача и фудбалера Белененсеша Комнена Андрића (21), Фејса је без сумње најбољи дефанзивни везиста португалске Примеире. 

"Фејса је најбољи, Фејса је највећи! Осим тога што је најбољи дефанзивни везиста у Примеири, једна је од најбољих особа коју сам упознао. Толико је добар и интересантан тип. Велики шампион на терену и ван њега. Па ето, освојио је девет титула. Девет! У свим клубовима у којим је играо био је шампион", рекао је А Боли Андрић, који је летос стигао у Белененсеш из ОФК Београда као велики залог за будућност. 

Ту се речи хвале нису зауставиле. Андрић је новинару угледног португалског листа рекао и да је био на Лужу и гледао сусрет против Бешикташа. Ево и утисака.

„Каква је то утакмица била. Људи, ја сам дрхтао док сам гледао када Фејса напушта терен. Цео стадион је стао на ноге, почео да кличе његово име и да му се клања. Осећај је био невероватан. Јако сам поносан што сам пријатељ таквој особи“, помиње 21-годишњи голгетер, али и додаје:
„Исто тако га људи воле и у Србији. Одличан играч за нашу репрезентацију“.

Разлог због којег млади нападач толико цени Љубомира Фејсу врло је једноставан.

„Откако сам дошао у Португалију добио сам његову огромну подршку. Нисам имао ниједан проблем, највише јер ми је он помогао. Све што сам га питао или замолио, он ми је помогао. Рекао ми је да га зовем кад го ми нешто треба, без устручавања. Он ми је заиста постао велика подршка, а то ми је посебно значило када сам тек дошао, јер ми је све било тако ново и чудно“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар