СП: Улазнице за Белгија - БиХ коштају 20 €!

За навијаче Босне и Херцеговине за предстојећу утакмицу квалификација за Свјетско првенство "Русија 2018", која ће се одиграти 7. октобра у Бриселу, Фудбалски савез Белгије резервисао је 3.800 улазница по цијени од по 20 евра.

Фудбал 18.09.2016 | 17:30
СП: Улазнице за Белгија - БиХ коштају 20 €!
"Фудбалски савез Белгије неће вршити продају улазница за навијаче БиХ, те је Фудбалски савез БиХ (ФС БиХ) овлашћен и надлежан за ову активност. Заинтересовани појединци и организоване групе (удружења навијача, агенције, фирме и сл.) могу аплицирати за одговарајући број улазница, најкасније до 22. септембра 2016. године путем емаил адресе: тицкетинг_белгиум@нсбих.ба. Сваки појединац може аплицирати за највише пет улазница, уз достављање фотокопије идентификационог документа (пасоша) и списка навијача/путника", саопштили су из ФС БиХ, додавши:

"Организована група може аплицирати за више од пет улазница, с тим што треба доставити фотокопију идентификационог документа (пасоша) представника групе, те списак свих навијача/путника са датумом рођења, бројем пасоша и мјестом пребивалишта, те информацијама о начину путовања и евентуалном смјештају у Белгији. Надлежна служба ФС БиХ ће размотрити све апликације до 27. септембра, када ће започети продаја улазница. Појединци и групе чија апликација буде прихваћена биће о томе благовремено обавијештени. У складу са одобреним апликацијама, продаја улазница ће бити реализована непосредно на благајни ФС БиХ, или достављањем на адресу, уз накнаду трошкова поште на рачун апликанта. ФС БиХ ће размотрити и могућност преузимања улазница и у Бриселу, на дан утакмице".

Утакмица другог кола Групе Х Белгија - БиХ игра се 7. октобра од 20.45 на стадиону "Краљ Бодуен" у Бриселу. У првом колу БиХ је у Зеници декласирала Естонију, резултатом 5:0, док је Белгија славила на гостовању на Кипру - 0:3.

Дуел "црвених ђавола" и "змајева" многи фудбалски стручњаци у Европи окарактерисали су једним од кључних у борби за прво мјесто у Групи Х и директан пласман на Мундијал у Русију.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јовица

18.09.2016 15:33

Е сто ме насекирасте!

ОДГОВОРИТЕ