Нисам у браку већ годину дана

Дара Бубамара решила је да стави тачку на сва нагађања у вези са разводом од супруга Милана Кесића и признала да у браку није већ годину дана.

Занимљивости 16.09.2016 | 10:20
Нисам у браку већ годину дана
У јавности су се појавиле Миланове слике са девојком, па је Дара решила да отвори душу и свима стави до знања да и она и њен бивши супруг имају право на нову љубав.

"Иако некима звучи чудно, веома је тешко све ово што Милан и ја проживљавамо. Ево, да коначно ставим тачку на приче и нагађања. Милан и ја већ годину дана нисмо у браку и свако има право да води свој живот. Па, побогу, слободни смо људи", поручила је ексклузивно Дара.

Певачица истиче да је са Миланом остала у добрим односима.

"Нама је најважније наше дете и због Косте смо у дивним односима и одлично функционишемо. Желим да ставим тачку и на причу о томе да ли сам ја њега преварила или он мене. Ми имамо право на нове љубави, пријатеље... Он није јавна личност да би га тако развалачили по новинама и желим да га заштитим од свега. Понављам, разведени смо. Није важно откад то траје, шта кога то брига... Оставите нас на миру", додаје Дара.

Певачица каже да нико нема право да је осуђује, јер је слободна жена која може да ради шта хоће и жели.

"Мене нон-стоп разапињу, те да сам оваква или онаква... Причају да сам курва, а не знају да сам одавно слободна и да имам право да радим шта хоћу", љути се Дара и каже да је одлучила да стави тачку на приче о бившем мужу.

"Желим да запушим уста једном за свагда свима и замолим медије да ми не разапињу породицу јер имам дете које треба нормално да одрасте. Срећна сам и задовољна жена, син ми иде у други разред, припремам нови албум, почињу „Пинкове звезде” и немам времена да се бавим глупостима", закључује популарна певачица.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Браво Даро

17.09.2016 11:42

Браво даро на силу се Бог не моли !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицна

17.09.2016 21:21

каластура!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вип-тетка

21.09.2016 11:56

Ова није висе ни за снимање порница смуци ми ср кад је видим на тв