Наташа ме учи да ђускам као Драга Машин

Кад ми нешто у кореографији делује неизводљиво, она ми каже: „Само поскочиш мало, хоп! Није ништа страшно.“ Значе ми њени савети.

Занимљивости 16.09.2016 | 10:00
Наташа ме учи да ђускам као Драга Машин
Бојана Стаменов једва чека да заигра Драгу Машин у мјузиклу „Тајна Црне руке“ редитеља Љубише Ристића. Евровизијска представница је замена Наташи Беквалац и тврди да међу њима нема сујете.

- Естрада није неспојива с глумом. Све је то уметност и нормално је да се те две ствари преплићу. Потрудићу се да дам максимум. Добро се сналазим у кореографијама и Наташа ми доста помаже. Нас две имамо различите страхове, она ми помаже да решим интимне проблеме и кореографије, а ја њу смирујем и говорим јој да није страшно ако нешто погреши. Кад ми нешто делује неизводљиво у кореографији, Ната ми каже: „Само поскочиш мало, хоп! Није ништа страшно.“ Значе ми њени савети, допуњујемо се. Наташа и ја смо различите тотално, али искусне смо певачице и савети о певању нам нису потребни - каже Бојана.

Она је већ играла у позоришту.

- Имам искуства на даскама које живот значе, али је ово ипак велики пројекат с великим глумачким именима, од којих имам трему. Највише се плашим Тање Бошковић, која је својевремено играла улогу коју сам добила. Неверне Томе нека дођу на премијеру, да их разуверимо да нећемо певати наше хитове на сцени, већ смо део великог тима и радимо најбоље што можемо.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар