'Дневник машиновође' окупио познате

Велика имена на једном месту...

Србија 15.09.2016 | 21:19
'Дневник машиновође' окупио познате
Српски кандидат за Оскара "Дневник машиновође" доживео је своју премијеру синоћ у Сава центру. Нови филм Милоша Радовића фантастично је прошао код критике, а након доласка у биоскопске сале очекује се да ће и публика бити сличног мишљења. У копродукцији филма је учествовала и БН ТВ, а он ће на истој премијерно бити приказан између 1. и 7. јануара 2017. године.

Лазар Ристовски игра насловну улогу, а поред њега ту су Мира Карановић, Нина Јанковић, Петар Кораћ, Младен Нелевић, Павле Ерић, Тика Станић и многи други. "Дневник" је доживео овације, а глумци и филмски ствараоци су се поклонили београдској публици. 

У одличној атмосфери је протекао догађај, мало загушљив амбијент није утицао на расположење људи, а међу људима која су драге воље пристали на фотографисање су и такве фаце попут Горана Радаковића, Радоша Бајића, Гордана Кичића итд.

Уосталом, уверите се сами.






Извор: Србија данас

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зналац

15.09.2016 19:31

Ко су бре те фаце ,никад чуо.Памтим само Карановицку зато јер је радила против Срба и подилазила свима у СА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

15.09.2016 20:06

То су нека велика имена је ли?Ја сам онда стијена ако су они нека имена.Шта дижете неке типове у небо,и шта су за вас доктори наука који шетају овом државом изгубљени,јер паре народа краду и овакви ваши "велики"који живе од фондова државе?Шта је за вас Мирјана Карановић?Да је и мало памети код овог народа и мало памћења пљунули би је и ишли даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац али прави

15.09.2016 20:14

Халло критичари хајде о'ладите мало. Шта сте запјенили. Смета вам све позитивно. Можда вам је од срБског милији филм муслимана Емира у копродукцији хрвата Додика. Честитке актерима филма и копродуценту РТВ БН. Надамо се ускоро да ћемо имати прилику да га погледамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

15.09.2016 20:18

Лаза Ристовски,Радос Бајиц,Даница Ристовски...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

15.09.2016 20:41

Процитах ова 4 коментара И опет ме обузе туба ,стид , тјескоба због српске злобе, глупости,бахатости И свега сто уз то иде.ФУЈ!

ОДГОВОРИТЕ