Како крвна група одређује темперамент

Према неким научним истраживањима, крвна група особе може бити повезана са неким чињеницама у темпераменту, ризику од добијања болести или неким карактеристикама организма.

Свијет 14.09.2016 | 21:59
Како крвна група одређује темперамент
Научници су у овој области студија још од 1930. године прошлог века, и иако никада не можете добити тачно онакве резултате какве желите, ова истраживања ће нам дати неке занимљиве резултате које ћемо покушати да опишемо у овом тексту.

Крвна група О

Јапански Институт за технологију, кроз многа истраживања, је дошао до закључка да људи који имају крвну групу 0 имају веће шансе за привлачење посебне врсте комараца него људи са другим крвним групама. Они су такође мање отпорни на стрес, јер хормон кортизол дуже опстаје у њиховом организму, а може такође и убрзати процес старења. Особе са овом крвном групом су описане као друштвене и отвореног ума.

Крвна група А

Према писању часописа Неуропсyцхобиологy, људи са крвном групом А имају више склоности за опсесивно компулсивне поремећаје. Они се такође сматрају најупорнијим људима међу свим крвним групама, интелигентним и уздржаним.

Крвна група Б

Према јапанским научницима, људи са крвном групом Б су фасцинантни људи јер су они највише контрадикторне личности од свих крвних група. Они могу да буду креативни, страствени и јаки, али могу бити и себични и непредвидиви.

Крвна група АБ

Према подацима објављеним у часопису неурологије, крвна група АБ повећава ризик од проблема и тешкоћа у памћењу током година.

Када су тестирали старије људе, приметили су да су они са крвном групом АБ имали проблема са учењем и памћењем информација. Особе са овом крвном групом показују велико саосећање за своје окружење, а такође су у стању да се прилагоде свакој ситуацији без губљења своје индивидуалности.

Извор: Wебтрибуне.рс

Коментари / 0

Оставите коментар