Симоновић: Звезда је моја кућа!

После сјајне сезоне 2015/16 у дресу Црвене звезде, Марко Симоновић иза себе има и сјајно лето са репрезентацијом.

Кошарка 15.09.2016 | 17:45
Симоновић: Звезда је моја кућа!
Црвена звезда у нову сезону улази са младом и доста измењеном екипом у односу на прошлу годину.

"Сигуран сам да ћемо играти квалитетну и добру кошарку, али ће нам бити потребно времена и доста рада. Верујем да ћемо имати пуну подршку навијача и да ћемо заједно, као и ранијих година, водити Звезду до нових радости", истиче Симоновић.

Црвено-беле очекује борба на четири фронта, са повећаним бројем утакмица у Евролиги, где ће лигашке борбе водити са још 15 најквалитетнијих тимова Старог континента.

"Биће напорно и тешко, разлог више је и што имамо млад тим, али даћемо све од себе. Треба нам времена и стрпљења, сигуран сам да ћемо на крају сви бити задовољни", поручује Звездино крило.

Протеклог викенда Црвена звезда је освојила турнир у Вршцу, а Марко Симоновић је показао висок ниво форме.

"Одиграли смо турнир у Вршцу изузетно добро тимски, али имамо још места за напредак. Верујем да ћемо се дизати из дана у дан, а у свакој утакмици ће искочити неко други. У томе је снага нашег тима", каже је Симоновић.

Велики мотив за њега је да настави са успесима после сребра на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

"Прошла је она почетна еуфорија и осећај је сјајан. То је највиши ниво до кога професионални спортиста може да дође и пресрећан сам што сам био део свега тога. Велика част, нема шта. Сада се окрећем клупским обавезама и новим искушењима. Звезда је моја кућа. Лепо се осећам и радујем се новој сезони у црвено-белом дресу. Даћу као и увек максимум да направимо што бољи резултат", закључио је Симоновић.

Црвена звезда такмичење у Евролиги почиње 13. октобра утакмицом против Дарушафаке у Београду. Пре тога одиграће четири утакмице у АБА лиги против МЗТ-а, Цедевите, Задра и Мега Лекса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар