Инзаги каже: Јувентус и Бајерн у финалу ЛШ!

Легендарни италијански голгетер Филипо Инзаги изјавио је да у финалу Лиге шампиона очекује дуел његовог некадашњег тима Јувентуса и Бајерна.

Фудбал 13.09.2016 | 17:00
Инзаги каже: Јувентус и Бајерн у финалу ЛШ!
На клупи Бајерна седи Карло Анчелоти, тренер са којим је два пута у Милану био првак Европе.

"Очекујем финале Бајерна и Јувентуса. Немци су веома јаки, имају сјајног тренера Анчелотија и осећам изузетну наклоност према њима. Што се тиче Јувентуса мислим да је коначно дошла та година", рекао је Инзаги у интервјуу за Газету дело спорт.

Пипо је био шампион Европе са Миланом 2003. и 2007. године, док је са Јувентусом изгубио финале 1998. године, од Реал Мадрида, када је једини гол постигао Предраг Мијатовић.

’Стара дама’ је последњи пут била првак Европе 1996, тријумфом у Риму против Ајакса на пенале, уз одлучујући гол Владимира Југовића, а потом је изгубила три финала – од Дортмунда 1997, Реала 1998. и Милана 2003. године.

"Јувентус је, упркос продаји Погбе, јачи него прошле сезоне. Појачали су напад доласком Игуаина, Манџукић и Дибала су сјајни, тако да сада немају само одличну одбрану. Ту су сада Пјанић и Бенатија. Једини проблем за Јуве могао би да буде притисак јер се дуго чека трофеј", констатовао је Инзаги.

У најужи списак фаворита Инзаги је сврстао и браниоца титуле Реал Мадрид, затим Манчестер сити и Пари Сен Жермен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар