Видео: "Змајеви" погађали широм Европе!

Одличан учинак репрезентативаца БиХ протеклог викенда широм Европе. У стрелце се уписали Пјанић, Џеко, Ибишевић, Вишћа, Ђурић, Шуњић…

Фудбал 12.09.2016 | 17:00
Видео: "Змајеви" погађали широм Европе!
Репрезентативци БиХ забиљежили су одличне наступе за своје клубове протеклог викенда, а многи од њих успјели су да се упишу у листу стрелаца.

Миралем Пјанић постигао је првенац у дресу Јувентуса. "Стара дама" славила је 5:0 против Сасуола, а Мире је постигао трећи гол своје екипе.



Един Џеко је такође уписао одличан наступ за Рому. Постигао је врло важан гол за изједначење Роме против Сампдорије, а нешто касније "вучица" је стигла до побједе 3:2.



Успјешан је био и Ведад Ибишевић који је постигао први гол за Херту у побједи 2:0 над Инголштатом. Нападач "змајева" избјегао је офсајд замку, наамјестио се и рутински послао лопту у мрежу.

Един Вишћа такође је био иницијатор преокрета протеклог викенда. Његов Басакшехир губио је 1:0 од Касимпаше на свом терену, а онда преокренуо у наставку на 3:1. Гол за изједначење постигао је Вишћа, који је касније и асистирао Мосору за вођство 2:1.

Дефанзивац БиХ Тони Шуњић није успио да са Штутгартом упише побједу против Хајденхајма. Гости су славили резултатом 2:1, али је Шуњић успио да се упише у стрелце поготком за изједначење у 72. минуту.

Ћезена је у мечу трећег кола Серије Б побиједила Карпи резултатом 1:0, а једини погодак постигао је бх. нападач Милан Ђурић. Погледајте његов одличан волеј за побједу Ћезене!



Повремени репрезентативац БиХ Свен Тино Сушић дебитовао је протеклог викенда за Генк, нажалост у поразу од Лирса резултатом 2:0. Сушић је добио прилику у посљедњих 20 минута, а имао је добрих потеза, попут овог дриблинга за који је заслужио аплауз.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар