Ниш: Изгорјела зграда, више повријеђених

Четири особе, међу којима два ватрогасца, лакше су повређене у пожару који је захватио стамбену зграду у нишком насељу Расадник, саопштио је МУП.

Србија 08.09.2016 | 07:39
Ниш: Изгорјела зграда, више повријеђених
Пожар је избио у среду око 23.30 и локализован је. Нико од повређених станара није животно угрожен, а две особе су пребачене у нишку болницу.

Према речима лекара старија жена задобила је опекотине тежег степена, док је једна девојка лакше повређена приликом скока са прозора на шаторско крило које су испред зграде држале њене комшије.

"Ватрогасци су задобили лакше повреде у акцији гашења и то због високе температуре којој су били изложени", речено је у Хитној помоћи.

Узроци пожара још нису познати, а у полицији кажу да ће у току јутра моћи да саопште више детаља. Према незваничним информацијама, у пожару у згради коју станари називају "картонска" јер је изграђена од азбестних плоча, потпуно је изгорело шест станова.

Како се наводи, ватра је најпре избила на другом спрату, али је наставила да се шири навише, а на лице места одмах су изашле патроле полиције, хитна помоћ и екипе Електродистрибуције Ниш.

Већи део насеља је без струје, али се претпоставља да је искључена како би се спречило ширење ватре.

На терену су и даље екипе Управе за ванредне ситуације, додаје се у саопштењу. Насеље Расадник се налази у општини Палилула, недалеко од Старог гробља.



Извор: РТС/Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

микица

08.09.2016 05:46

А одакле муниција у стамбеној згради?

ОДГОВОРИТЕ