Американци одушевљени Јокићевим партијама у Рију!

Никола Јокић вратио се у НБА, чекају га обавезе у Денверу, које ће бити слатке после олимпијског сребра.

Кошарка 13.09.2016 | 08:45
Американци одушевљени Јокићевим партијама у Рију!
Навијао је Денвер за Николу у Рију, чак и против селекције САД, а бивши играч Меге је на великом дочеку у Сомбору заплакао у неверици, када је видео колико га је људи поздравило.

Сада је дошло време за нови искорак у каријери, искуство које је стекао биће драгоцено, а Денвер га је дочекао са питањем како је провео лето, одговор је био у Николином духу: Ништа посебно... само сам освојио сребрну медаљу!

Иначе, Јокићеве партије пратиле су се у Америци, па је и "Фокспорт" посветио велики простор нашем младом асу, са најавама да би могао да постане централна фигура клуба.

"За многе љубитеље кошарке ван Денвера, игре Јокића у Рију су биле изненађење. За навијаче Нагитса, то је био само пробој који је предвиђен месецима унапред. Јокић је показао да припада лиги од почетка сезоне, не на Олимпијским играма. Можда је само било неопходно да прође време како би цео свет схватио какав би играч овај момак могао да постане", пише "Фокспортс" о Николи, наводећи да би могао да представља занимљив тандем са Јусуфом Нуркићем.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар