Искрена и нетипична 'прије и послије' прича

Када већина људи подели пре и после фотку након њиховог губљења килограма, очекујемо да на десној слици буду мршавији и згоднији. Због тога је једна корисница Инстаграма поставила ове фотографије и добила прилично изненађујуће реакције. Међутим, њена намера није била да покаже свима колико је, или није, секси, већ да подели знатно дубљу причу. Причу са којом све девојке могу да се поистовете.

Свијет 07.09.2016 | 12:50
Искрена и нетипична 'прије и послије' прича
Ово није прича о поразу, већ о победи, Фото: Фацебоок.цом/бабиесандтхебурбс

Фотографија са леве стране приказује како је Лаура, мајка двоје деце, изгледала пре њих, са „пупком који је прилично високо“. Увек је била на некој дијети и људи су се дивили њеном изгледу и због тога је била јако поносна.

„Желела сам да будем мршава. Али када сам то била, нисам била срећна. И дефинитивно нисам била здрава“, изјавила је тада.
Како је време пролазило, њено тело се мењало кроз материнство.

„Са десне стране сам ја сада. Стрије. Спуштен пупак. Дебља сам, не вири ми много костију. Људи не желе да виде ту слику. Изненада то није ОК. Мој изглед више не прија њиховом оку. У питању није тело за дивљење. Али знате шта? Са тим телом сам постигла много више него са старим, лепшим. Појела сам више добре хране. Живела сам више. Дала сам више. Уживала сам више. Ово тело, ОВО тело заслужује дивљење и треба га славити“.

Извор: ПОПСУГАР.ЦОМ/24сата.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драшко

07.09.2016 11:29

Свеједно Лаура лијепо размишљаш,лијепо изгледаш...Идемо даље..

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

07.09.2016 11:59

Послије дјеца сваки нормал цовјек би је јос висе волио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.09.2016 12:02

Боље изгледас сада него прије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

07.09.2016 13:36

Добре су одавде

ОДГОВОРИТЕ