Бјековић без длаке на језику! Не предајем се ја тако лако!

"Причаћу и о подршци одређених државних структура актуелној власти у Хумској ако буде потребе. Будите сигурни да ништа нећу прећутати. Не кажем да ће ови из Партизана да пуштају Звезду, али..."

Фудбал 07.09.2016 | 12:00
Бјековић без длаке на језику! Не предајем се ја тако лако!
Чаршијске приче да се Ненад Бјековић повлачи из председничке трке у Партизану, односно да је актуелна управа коју би требало да на изборима представља Милорад Вучелић већ обезбедила већину, а самим тим и победу - нису тачне! Тако бар тврди некадашњи спортски директор црно-белих у разговору за Данас...

"Није истина да сам одустао од битке. Не предајем се ја тако лако, као што би неки волели, иако је ова борба неравноправна. Скројена по мери друге стране", почео је причу Бјековић, демантујући успут било какве притиске: "Нема притиска, ни тога или тих који би ме могли натерати да се повучем зато што то неко други хоће или тражи. Сам доносим или мењам одлуке, а ову могу повући само ако осетим, видим или сазнам да даља борба нема смисла".

Не бисте да прођете као Саво Милошевић, који је својевремено добио само један глас на изборној Скупштини?

"Нећу рећи да су то неупоредиве ситуације, али Саво је неспреман ушао у ту борбу, а ја бих на прекинутој Скупштини имао апсолутну већину да је седница регуларно завршена".

На конкретно питање да ли је опозиција у међувремену изгубила већуну о којој говори, Бјековић је казао:

"Људи који сада воде клуб причају оно што њима одговара, а изборе ће заказати тек када буду сигурни да су изменили однос снага у бирачком телу. На различите начине. Сабираће, одузимати, поново пребрајати... и тако у круг, докле год је то потребно. Шест дана, недеља, месеци... свеједно им је, само да дођу до циља".

На још једно директно питање новинарке Данаса Оље Николић, имају ли ти људи помоћ извесних државних структура у томе што раде, Ненад Бјековић је био суздржан, али је упозорио јавност:

"И о томе ћу причати када дође време. И ако буде потребе. Будите сигурни да ништа нећу прећутати, али у међувремену не бих да се бавим нагађањима нити било каквим полуинформацијама или дезинформацијама".

Он је на крају разговора за овај лист прокоментарисао и наводе генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића да ће клуб са Маракане доминирати српским фудбалом бар још три године...

"Без проблема ће остати шампиони. Не кажем да ће ови из Партизана намерно пустити Звезди да узима титуле. Ради се само о томе да се толико не разумеју у то што раде да ће комшијама максимално бити олакшан посао", завршио је Ненад Бјековић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар