Видео: Ескобаров ПЛАЋЕНИ УБИЦА има поруку за Суареза и Каванија...!

Џон Хаиро Веласкез, некадашњи плаћени убица колумбијског нарко боса Пабла Ескобара, који је одслужио 22-годишњу казну затвора у Колумбији, упутио је видео поруку подршке уругвајском нападачком тандему, Луису Суарезу и Едисону Каванију.

Фудбал 07.09.2016 | 21:00
Видео: Ескобаров ПЛАЋЕНИ УБИЦА има поруку за Суареза и Каванија...!
Човек који на души, према сопственом признању, носи преко 300 људи и који је наручио скоро 3.000 убистава, али је осуђен "само" за промет наркотика и саучесништво у терористичким чиновима, постао је по изласку из затвора права звезда Јутјуба, где га на прати 166.000 људи.

- Здраво, ја сам Џон Хаиро Веласкез, "Попај", лични "сикарио" (плаћени убица) Пабла Емилија Ескобара Гавирије. Овде сам како бих поздравио фудбалску репрезентацију Уругваја, као и шампионе Луиса Суареза и Единсона Каванија. Примите моју љубав, моје поштовање, ви сте снага и понос вашег народа - рекао је Веласкез.

Међутим, треба истаћи да је он овај снимак објавио непосредно након што су Уругвајци поражени од Аргентине (1:0), у првој утакмици квалификација за Мундијал у Русији, па остаје питање да ли је Попај био двосмислен, или је стварно пожелео "свако добро" фудбалерима Уругваја.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар