Стално звоцање води у пропаст

Док самци мисле да је најтеже наћи партнера с којим би поделили живот, чињеница је да за оне који су изговорили судбоносно "да" тек почињу проблеми, пишу Вечерње новости.

Занимљивости 06.09.2016 | 09:28
Стално звоцање води у пропаст
Док самци мисле да је најтеже наћи партнера с којим би поделили живот, чињеница је да за оне који су изговорили судбоносно "да" тек почињу проблеми.

Ако желите да сачувате брак, избегавајте да радите следеће четири ствари:

1. Жалбе на партнеров рачун су у реду, али сталне критике и звоцање које угрожава његов унутрашњи мир и интегритет сигурно воде у разочарање и престанак љубавне чаролије. Зато му никада немојте рећи да је лоша особа зато што није бацио ђубре, већ му помозите да запамти своје обавезе.

2. Ако се из било ког разлога у браку појави презир према партнеру, пишите пропало. Погрдне речи, колутање очима и исмевање онога кога сте одабрали за животног сапутника учиниће да и најмања капљица љубави испари.

3. Исти ефекат ћете постићи и ако током свађа користите реченицу "нисам ја крива већ ти". Оваква "одбрана" ће само погоршати ствари, а проблем неће бити решен. Зато седите, разговарајте отворено и признајте своје грешке.

4. Уколико избегавате сукоб или се искључујете из свађе, значи да се емотивно удаљавате од брачног друга, чиме му стављате до знања да вам ваш однос и љубав више нису битни.

Новости
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар