Шмекерски: И "Урке" је био у Монци! Браво, Лозничани!

Четворица момака из Лознице, када је трка у Монци завршена, развила су заставу посвећену легендарном Гаги Николићу, глумцу који ће вечно живети кроз своје улоге, попут оне у филму ''Последњи круг у Монци''.

Остали спортови 05.09.2016 | 20:45
Шмекерски: И "Урке" је био у Монци! Браво, Лозничани!
Урке у филму није видео последњи круг у Монци.

Ако је гледао одозго, а вероватно јесте, Гага је данас могао да се увери да легенда о њему и улогама које је играо – и даље живи!

Четворица момака из Србије, тачније из Лознице, Станко Ђокић, Стефан Ђорђевић, Владимир Шотра и Слободан Ђукић отишли су пут Италије са спремном заставом посвећеном једном од највећих глумаца које је ова земља имала, човека који нас је после борбе са тешком болешћу напустио 11. марта ове године, у 73. години живота.

И... Када је Нико Розберг одвезао последњи круг у Монци јуче поподне, а навијачи "ферарија" похрлили на стазу, овај квартет издвојио се у страну и направио диван гест, вредан сваког поштовања.

Застава са сликом појконог Драгана Николића, наслов једног од највећих филмова југословенске кинематографије, "Последњи круг у Монци" и поруком: "Поздрав легенди" раширена је на првој трци на аутодрому крај Милана одржаној после Гагине смрти.

Гага, кроз улоге које је играо, попут "Уркета", "Флојда", "Прлета", "певача", "Јанка", итд, и даље живи, а то су на диван начин показали и млади Лозничани.

Свака част, момци!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар