Гризман: Напустићу Атлетико ако...

Фудбалер Атлетико Мадрида Антоан Гризман рекао је да ће напустити клуб само у случају одласка тренера Дијега Симеонеа.

Фудбал 07.09.2016 | 13:30
Гризман: Напустићу Атлетико ако...
Медији су током летњег прелазног рока спекулисали да ће Гризман отићи у Пари Сен Жермен, али је француски фудбалер одлучио да остане у Атлетику пошто, како је навео, може много да научи од аргентинског тренера.

"Једина недоумица би била ако би Симеоне отишао у Пари Сен Жермен или неки други клуб. Позвао сам га пре него што сам продужио уговор и он ме је уверио да остаје у клубу. Од њега могу много да научим. Одлазак у Пари Сен Жермен ми тренутно није циљ. Срећан сам у Шпанији", рекао је Гризман француским медијима.

Гризман је прошле сезоне био један од најбољих играча Атлетика, са којим је играо у финалу Лиге шампиона. Он је 2014. године из Реал Сосиједада прешао на "Висенте Калдерон", до сада је одиграо 308 утакмица за Атлетико и постигао 109 голова.

За репрезентацију Француске, са којом је играо у финалу Европског првенства овог лета, одиграо је 35 утакмица и постигао 13 голова. Он је проглашен за најбољег играча Европског првенства у Француској, а са шест голова и две асистенције био је и најбољи стрелац турнира.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар