Самит Г 20: Без секса са Кинескињама

Чланови делегације Велике Британије који учествују на Самиту Г 20 у Кини су упозорени да би их могле завести младе Кинескиње, шпијунке које су постављене као “слатка замка” и да би могле да покушају да имају секс с њима.

Свијет 04.09.2016 | 20:48
Самит Г 20: Без секса са Кинескињама
Безбедносни званичници британске делегације су на то оштро упозорили чланове тима британске премијерке Терезе Меј, наводи Дејли Телеграф.

Они су поручили особљу да не би требало да прихвате никакав поклон и да би нарочиту пажњу требало да обрате на електронске уређаје као што су УСБ стикови и пуњачи за мобилне телефоне које би могли да им понуде Кинези.

Влада у Лондону је забринута да би Кина могла да искористи прилику и украде тајне од британских званичника који присуствују самиту и који би могли да учитају шпијунске програме у њихове електронске уређаје. Званичници који путују с Терезом Меј добили су привремене и-меил адресе и мобилне телефоне за пут ради боље заштите од потенцијалних кинеских хакера.

Један од безбедносних званичника тврди да се очекује да собе намењене Британцима у Кину буду надгледане.

"Рекли су нам: ако се осећате непријатно када вас виде голог, треба да се пресвлачите испод покривача", рекао је тај извор.

Британски страх од кинеске шпијунаже заснован је на искуству. Један званичниник Даунинг стрита који је 2008. путовао с премијером Гордоном Брауном био је плен лепе Кинескиње. Он ју је одвео у своју хотелску собу, али када се пробуди нестао му је мобилни телефон и документи из торбе. О овоме је сведочио Демиен МекБрајд, некадашњи Браунов спин-доктор и то објавио у мемоарима 2013. године.

Тај званичник је ујутро имао и јаку главобољу захваљујући пићу које му је “пријатељица” насула у хотелској соби.

Документи које је објаво Едвард Сноуден 2014. указују на то да и Велика Британија примењује исте “прљаве трикове” на које упозорава чланове своје делегације који су отпутовали у Хангџоу.

Сноуден тврди да британски обавештајци користе “слатке замке” да би намамили супарничке агенте, хакере или осумњичене терористе.

У документима Министарства одбране из 2014. се наводи да су британским званичницима дате детаљне инструкције о томе да руски обавештајци - ФСБ - могу покушати да их компромитују или оцењују захваљујући сазнањима д брачном неверству или сексуалним активностима које желе да сакрију.

Извор: Дејли Телеграф

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

04.09.2016 19:29

Прије одласка на пут треба код куце зени у поверењу објаснити каквим се прљавим триковима стране слузе баве, и затим слободно на самиту јеб... све сто стигнУ. Када тајне слузбе буду обавјестили код куце зене о неморалу њихови музеви оне њима неце вјеровати. Зене це унспред знати за лази и подвале тајни слузби. ЗАТО "ПОСТЕНИ" АГЕНТИ НЕ БРИНИТЕ. КАКВОМ ВАМ МЈЕРОМ МЈЕРЕ И ВИ ЊИМА ТАКО ИСТО МЈЕРИТЕ И ПОСТЕНО ВРАТИТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јехех

04.09.2016 19:58

Краљ си

Name

дзоо

05.09.2016 04:39

Цудно ми невидим Додика меду овим моцним. Јос цудније има Ердоган и то зена му покривена. Сад це сви велики постати Турске земље. Цуда се десавају

ОДГОВОРИТЕ