Живадиновић о Раосављевићу: Мали Блажо...!

Бивши тренер и члан Црвене звезде Милан Живадиновић рекао је да је разочаран нападом спортског директора црвено-белих Блаже Раосављевића на Илију Петковића.

Фудбал 04.09.2016 | 17:30
Живадиновић о Раосављевићу: Мали Блажо...!
"Звао сам Илију Петковића да му кажем: 'Легендо, свака ти част, све што си рекао, први потписујем'. И убеђен сам да то мисли готово сваки навијач у Србији", написао је Живадиновић у изјави достављеној медијима.

Бивши репрезентативац и селектор Илија Петковић оптужио је генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића да је "сахранио један клуб", мислећи на ОФК Београд, који је у тешкој ситуацији и испао је у другу лигу.

Петковић је рекао и да је Терзић "канцер српског фудбала" и да сада тражи алиби за "фијаско на европској сцени и куповину странаца полутана".

Реагујући на ту изјаву, Раосављевић је рекао да је Петковић "увек био само плаћени послушник разних председника" и истакао да треба да га буде срамота свега што је изговорио.

"Жао ми је несрећног Блаже Раосављевића. Он не треба да стоји иза људи који су кукавице и говори оно што други напишу. Трагикомично је да неко ко носи сендвиче у клубу и не пита се ама баш за ништа, а као има неку функцију, прича о лику и делу легенде као што је Илија Петковић. Мали Блажо морао би прво да устане на помен имена људске величине, играчке и тренерске легенде ОФК Београда и нашег фудбала. Не би ме чудило да га је фудбалски профитер уценио или заплашио, а онда мали Блажо морао да стави у уста оно што је овај смислио", навео је Живадиновић.

"Прва лекција гласи – да би о некоме говорио, мораш да имаш тежину, минули рад, резултате и каријеру, а не да ти биографија буде бела страна. И малом од палубе и капетану брода који друго лето заредом зна само за европски фијаско и обмањује навијаче, а у ствари само он узима лову својим транге-франге комбинацијама", закључио је некадашњи селектор Југославије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар