Раосављевић поручио Петковићу: "Шестко", срам те било!

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић затечен је изјавом Илије Петковића и упитао какве везе он има са клубом да би било коме "делио лекције".

Фудбал 04.09.2016 | 10:30
Раосављевић поручио Петковићу: "Шестко", срам те било!
Петковић је индиректно оптужио генералног директора Звезде Звездана Терзића да је "сахранио један клуб", мислећи на ОФК Београд, који је у тешкој ситуацији и испао је у другу лигу

"Био сам затечен када сам у медијима прочитао изјаве Илије Петковића. Човек који није никада имао никакве везе са Црвеном звездом одједном је решио да коментарише кога је Звезда довела од играча и колике плате имају играчи. Шта то њега интересује? Човек који је увек био само плаћени послушник разних председника, одједном је 'стекао своје мишљење'", рекао је Раосављевић у изјави достављеној медијима.

Раосављевић је навео да је "симптоматично то да, када је Звезда све стабилнија и када доминира у Србији, људи који немају ама баш никакве везе с клубом реше да је јавно коментаришу".

"Па, где је Илија Петковић био да коментарише Фудбалски савез Србије у време када су се играчи отворено продавали преко репрезентације, а он примао велику апанажу. Зато што би тада његовом газди то сметало. Срамота", навео је Раосављевић.

"Човек који је направио највећу срамоту у историји српског фудбала када је свог сина позвао у репрезентацију да буде учесник Светског првенства да би му обезбедио некакав трансфер! Такав човек прича о личним интересима других. Па, има ли већег лицемерја од тог", упитао је Раосављевић.

Спортски директор Звезде је упитао и ког је то играча Илија Петковић створио да му даје за право да говори о томе шта други раде.

"Шта он има са Звездом да би јој делио лекције? Где је тај стручњак био последњих десет година? Шта је радио од оне срамне утакмице против Аргентине када су га навијачи прозвали 'Шестко'. Где је био сем у шињелу тадашњег газде. И сада се Илија Петковић нашао да коментарише нешто. Очигледно тражи новог газду", рекао је Раосављевић.

Петковић је навео да је "тај функционер на сва уста" прво обећавао Лигу шампиона, а затим и Лигу Европе. Црвена звезда је ове сезоне убедљиво изгубила у двомечу баража за Лигу шампиона од бугарског Лудогореца, а у баражу за ЛЕ од италијанског Сасуола. Црвено-бели тако и десету узастопну сезону не играју у групној фази европског такмичења.

"Ево и сада прича како Звезда продаје младе играче. Па, кога смо ми то продали, осим странца Ибањеса и Катаија од 25 година. Па сви остали клубови су овог лета продали младје играче од Звезде. Али, Петковић уопште не размишља својом главом него изгледа и даље прича онако како му нареде. Петковићу, срам те било", закључио је Раосављевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар