Балотели: Ница се не коцка са мном као други!

Марио Балотели истиче да му је потребно само да игра како би се вратио на врхунски ниво.

Фудбал 04.09.2016 | 10:00
Балотели: Ница се не коцка са мном као други!
Некада највећа нада италијанског фудбала је последњег дана прелазног рока постала члан француске Нице. Након неколико очајних сезона у дресу Манчестер Ситија, Милана и Ливерпула, каријеру ће покушати да оживи на Азурној обали.

"Одлука да дођем у Ницу је фудбалска. Било је и других клубова, укључујући и врхунске, али ја морам да играм. Свиђа ми се пројекат и драго ми је што тренер верује у мене", рекао је Балотели.

Балотели има 26 година, постигао је сам седам голова у последње две сезоне, а током каријере је често пажњу привлачио проблематичним понашањем.

"Ница се не коцка мојим довођењем. Имао сам неких проблема, али чињеница је да моја каријера није оно што се стално пише о мени. Ја само морам да играм. Ноћни живот и клубови? За то више не желим да чујем", додао је Балотели.

Прошле сезоне је играо на позајмици у Милану, али му повратак у Серију А није много помогао.

"Нема тих услова под којима бих се сад вратио у Италију. Зашто? Знате зашто. Повратак у Милан? Желим се само захвалити Адријану Галијанију, играчима, навијачима. Али заборавимо остало. Сада сам концентрисан на Ницу и надам се да је пред нама успешна година. То је све", додао је "Супер Марио".

Ливерпул га је пустио без обештећења, а он је добио недељну плату од 85.000 евра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар