Ана мета критика: Тенисерка или...?

Након што је у јулу позирала за њемачко издање магазина "Вогуе", а потом и за француски модни сајт "Тхе Цоветеур", Ана Ивановић сада краси и насловну страну септембарског броја магазина "Спорт & Стyле".

Србија 03.09.2016 | 11:12
Ана мета критика: Тенисерка или...?
Српска тенисерка поражена је на старту УС опена од стране Чехиње Денисе Албертове, која заузима 89. мјесто на WТА листи. То је био њен пети узастопни пораз, а претходно је испала и у првом колу тениског турнира на Олимпијским играма.



Са друге стране, ван тениског терена ниже само успјехе. У јулу се удала за њемачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера, а понуде за манекенске ангажмане само пљуште.

Последња у низу је насловна страна магазина "Спорт & Стyле", на којој наша тенисерка просто блиста. Насловну страну овог магазина претходно су красиле и велике спортске звезде попут Златана Ибрахимовића, Јусеина Болта и Рафалеа Надала, али Анини пратиоци на Инстаграму нису ово видели као успјех.



Међу бројним коментарима било је доста оних који су је критиковали због неуспјеха на терену и поручили јој да би требало више да се посвети својој спортској каријери.

"Играј тенис мало за промјену, не бламирај се на терену", и "Да ли си ти манекенка или тенисерка? Прво ти сјајно иде, а друго не баш", само су неки од критика које су јој упутили пратиоци.

(Блиц.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

БРАВО АНА

03.09.2016 09:22

КРИТИКЕ ДОЛАЗЕ ИЗ ПОЗНАТИХ ИЗВОРА ТИ ИЗВОРИ МРАКА КОЈИ ДОЛАЗЕ ИЗ ПОДРУМА ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ДА АНА ПРОМОВИСЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ КАО СТО ТО РАДИ НОЛЕ И ОСТАЛИ СПОРТИСТИ САМО УСПЕХ,ТРЕБАЛИ БИ ПОЛИТИЦАРИ ДА ИХ "ИМИТИРАЈУ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉИЉАН

03.09.2016 09:43

Пукла си по свим савовима ...

Name

страх

03.09.2016 10:09

Удала се у католицкој цркви па јел то промјенила веру ?

Name

СПОРТ

03.09.2016 11:15

Пустите спортисте на миру! Ако желиш промоцију своје државе или народа, онда почни прво од себе, обичан човјек је најбољи представник истих.

Name

ре страх

03.09.2016 15:17

Страх уср.цес се од страха.. Бас си страхиц.. Вјера се мјења кад се изјасњава као католкиња односно када се поцне саком крстити..то сто се вјенцала у кат.цркви не знаци да је своју вјеру дала..ал дјеца из тог и таквог брака це бити крстена у католицкој цркви. Тако све зене у свим ,,вјерама,,задрзавају своје а дјеца по оцевој вјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Ана

03.09.2016 18:14

Среца па Ана не зависи од коментатора и осталих дусебризника. Зиви свој зивот,воли свог цовека, ради оно ста хоце и не зели вероватно, да зависници умру од зависти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ПРИЈЕДОР

05.09.2016 11:58

ЈА ЈОЈ НУДИМ ЧЛАНСТВО У ДНС-у!

ОДГОВОРИТЕ