Гудељ: Добро је, Ћурчић је отишао, Муслин враћа повјерење!

Фудбалер Ајакса Немања Гудељ истакао је како је задовољан због повратка у национални тим и позива који је добио од Славољуба Муслина, чиме је поново постао део "орлова" након сукоба са бившим селектором Радованом Ћурчићем.

Фудбал 03.09.2016 | 20:30
Гудељ: Добро је, Ћурчић је отишао, Муслин враћа повјерење!
"Добро је што сам опет у репрезентацији. Прошло је доста времена откако сам последњи пут играо са репрезентацију. Повукао сам се јер се нисам слагао са претходним селектором и улогом коју сам имао. На сву срећу, имамо новог селектора. Муслин је особу која враћа поверење и самопоуздање. Чули смо се неколико пута, био је и на мечу против ПАОК-а. Незахвално је рећи да ли ћу играти, јер нико нема загарнтовано место, али план је да будем део екипе. Једва чекам почетак квалификација. Србија је последње велико такмичење играла 2010. године и баш смо решили да се пласирамо на Мундијал у Русији“, оценио је Гудељ за холандске медије.

Он није био у репрезентацији због сукоба са бившим селектором Ћурчићем, а Муслин је за предстојеће квалификације позвао све расположиве снаге, па чак и оне који због одређених разлога не могу да играју, међу којима су Немања Матић и Александар Коларов.

Србија стартује квалификације за Мундијал у Русији у понедељак, када ће од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" дочекати селекцију Републике Ирске.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар