Крчмаревић: Бјековић је “Гробарчина”, он је лијек за Партизан!

Слободан Крчмаревић, тренер Рудара из Велења и некадашњи првотимац Партизана, емотивно проживљава лош период кроз који пролазе црно-бели.

Фудбал 03.09.2016 | 19:30
Крчмаревић: Бјековић је “Гробарчина”, он је лијек за Партизан!
- Ситуација у Партизану је никаква. Клуб је урушен, резултати су лоши. Звезда је прошле сезоне, пре плеј-офа, имала 30 бодова више. То је срамота. И у омладинским категоријама су бољи од нас, а раније смо се поигравали са њима. Ја сам пре свега навијач Партизана, и као и сви око мене, тешко подносим што је неуспешан - каже Крчмаревић за “Блиц”.

Наставио је у истом ритму.

- Ја против ових људи који су сада у клубу лично немам ништа против. Али, неуспешни су, и нису из спортске приче. Навијам да се у клуб врати Ненад Бјековић - ако желимо да нам Партизан буде што је био. Он је икона клуба. “Гробарчина”! Када кажемо Партизан, мислимо на Бобека, Матекала, Ковачевића, Вукотића и - Бјековића. И сваки “гробар” то мора да зна. Он својом харизмом и знањем може да нас врати у живот. А безрезервно воли Партизан. “Југ” мора да подржи Бјековића.

Крчмаревић не крије да му је криво што није добио праву прилику у Хумској.

- Водио сам омладинце Партизана, потом се и исказао у ОФК Београду, са којим сам био другопласиран и играо финале Купа. Добили су шансу многи пре мене, а већина није заслужила. Касније сам радио стално у иностранству. Сан ми је да једног дана будем директор Партизанове школе - подвукао је Крчмаревић.

И он прижељкује промене.

- Поред тога што бих волео да се Бјековић врати у клуб, важно је да се коначно Партизан приватизује, на прави начин. Видео сам шта је Милан Мандарић урадио од Олимпије, то је феноменлано. Дакле, Партизану треба неко попут Мандарића да га приватизује - предлаже Крчмаревић.

Бивши играч Партизана је открио непознате детаље из каријере.

- Бјековић ми је испунио сан када ме вратио у Партизан, из ОФК Београда, иако нисам био љубимац Ивице Осима. Па ипак, добро сам играо, па Шваба није имао шта да замери - каже Крчма.

Нисам желео у Партизан

- Летос ме група “гробара” притисла у Велењу, да се јавим на позиве из управе Партизана, јер су хтели да ме доведу за тренера. Нисам желео да се јавим на телефон - открива Крчмаревић.

Сви траже Партизанов дрес

- Иако је Велење је мали град, у њему има толико “гробара” да не би сте поверовали. Дошао сам у Београд на одмор, треба да понесем 20 Партизанових дресова у Словенију. А, мени се не иде на стадион, да их купим. Ето, како се осећам због актуелне ситуације.

Вучелић кандидат за председника!

Како сада ствари стоје кандидат за председника Партизана биће Милорад Вучелић. Скупштина које је већ у неколико наврата била отказивана одржаће се 12. или 14. септембра. Драган Бјелогрлић је поднео оставку на чласнтво у Скупштини и уместо њега ће Радиновић постати члан овог тела.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар