Тошић и Митровић: Дођите, треба нам подршка!

Репрезентативац Зоран Тошић рекао је да је добар почетак квалификација за Светско првенство веома важан, јер би то његовој екипи донело много самопоуздања."

Фудбал 03.09.2016 | 11:00
Тошић и Митровић: Дођите, треба нам подршка!
Србија ће се на почетку квалификација за Мундијал у Русији 2018. године састати са Ирском у понедељак

"Сваки почетак је важан, а наше искуство из претходних неколико квалификација говори нам да пред собом имамо веома битан дуел. Раније се дешавало да удјемо у циклус са минусом и онда јуримо резултате током квалификација, сада желимо три бода како би с осмехом дочекали октобарске мечеве", рекао је Тошић.

Фудбалер ЦСКА опоравио се од повреде са старта сезоне у руској Премијер лиги.

"Очекујем лепу атмосферу, знамо да народ воли репрезентацију и увек прижељкује победу. На нама је да пружимо максимум, а људи ће то да препознају. Остали смо позитивни, после свега, немамо много избора. Понављам, победа би нам много донела, не само три важна бода него и још веће самопоуздање пред наставак квалификација", казао је Тошић.

Репрезентативни нападач Александар Митровић замолио је навијаче да подрже репрезентацију у квалификацијама.

"Пред нама је веома значајан меч и ја бих замолио навијаче да дођу у што већем броју. Треба нам подршка. Знам, није све у прошлости било како треба, али волео бих када би заједно ушли у меч а онда на крају да се радујемо заједно. Желимо сви у Русију", рекао је Митровић.

Он је додао да Ирци имају велико поштовање према репрезентацији Србије.

"Имају велики респект, знају да наши играчи наступају у јаким клубовима. Чуде се и како нисмо били учесници минулог Европског првенства. Опет бих нагласио, треба нам подршка. Сваки глас, сваки длан, заједно можемо да будемо само јачи. Уосталом, променило се много тога, видимо да је атмосфера боља. У репрезентацији је одлична. Сви смо спремни и једва чекамо да меч почне", казао је Митровић.

Утакмица првог кола Групе Д квалификација за Мундијал између Србије и Ирске играће се у понедељак од 20.45 на стадиону "Рајко Митић".

"Термин није баш најбољи, понедељак је радни дан, игра се касно. Мислим, ипак, да ће навијачи да препознају тренутак и буду са нама. Ми ћемо учинити све да задовољно напусте стадион", рекао је Антонио Рукавина и додао да је екипи порасло самопуздање после пријатељских утакмица с Кипром, Израелом и Русијом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар