Још један Хрват стиже у Барселону?!

Иако је прелазни рок завршен у четвртак, украјински медији пишу да постоји могућност да Даријо Срна оде из Шахтјора у Барселону.

Фудбал 02.09.2016 | 18:00
Још један Хрват стиже у Барселону?!
Украјински медији пласирали су данас информацију, испред које се мора ставити дебела резерва. Наиме, они пишу да би доскорашњи капитен хрватске фудбалске репрезентације, 34-годишњи Даријо Срна могао да пређе из Шахтјора из Доњецка у Барселону!

Срна има уговор са Шахтјором до јуна следеће године, али, тврде украјински медији, управа Шахтјора му не би правила велики проблем (читај: тражила велико обештећење), с обзиром на све што је Срна дао том клубу.

Исти извори чак наводе да су преговори Срне и Барселоне у поодмаклој фази.

Ова вест је изненађујућа и утолико што су медији блиски Барселони пренели да је каталонски клуб завршио прелазни рок.

Но, ако овај трансфер заиста буде реализован, Срна би на десној страни имао конкуренцију у Алексу Видалу и Серхију Роберту. Тренер Луис Енрике је недавно рекао да је задовољан што ову двојицу има уз десну аут-линију, али би му добро дошао играч искуства које има Срна. Уз то, саиграч би му био Иван Ракитић.

Срна је од 2003. године у Шахтјору за који је говорио да у њему жели да заврши каријеру. Он се овог лета, после Европског првенства, повукао из хрватске репрезентације као рекордер по броју наступа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар