Де Лаурентис: Од сад клаузула само за странце!

Аурелио де Лаурентис научио је велику лекцију на трансферу Гонсала Игуаина у Јувентус и то ће искористити у будућности.

Фудбал 02.09.2016 | 17:00
Де Лаурентис: Од сад клаузула само за странце!
Наполи је морао да прода свог најбољег играча највећем ривалу јер је Јуве активирао откупну клаузулу из уговора вредну 90 милиона евра.

Због тога је Наполи овог лета у све нове уговоре такође унео откупне клаузуле, али "одговорајућег" износа уз једну новину.

"Научили смо лекцију са Игуаином. Тај инцидент је изнервирао многе људе. Али као што се каже, никад није касно да се научи нешто ново. Сада знамо да ћемо играче продати за одговорајућу цену. Скоро сви уговори које смо саставили овог лета имају одговорајућу клаузулу, али која се оноси само на стране земље", рекао је Де Лаурентис, председник Наполија.

Након што је отишао Игуаин, спекулисало се да Наполи покушава да врати Единсона Каванија, али је Уругвајац остао у Пари Сен Жермену.

"Прочитао сам много глупих ствари. Дао сам себи слободу да позовем и проверим да ли је Кавани слободан да иде, а они су ми рекли "апсолутно не", да је чврсто везан за клуб. Али драго ми је, да "Матадора" и даље доводе у везу са нашим лепим градом", истакао је Де Лаурентис.

Наполи је као замену за Игуаина довео 22-годишњег Пољака Аркадијуша Милика из Ајакса за око 35 милиона евра, док је за 14 милиона из Удинезеа стигао везиста Пјотр Зјелински.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар