Београдски маратон добио и пету звјездицу!

Најзначајнији и најмасовнији међународни спортски догађај у Србији, 30. Београдски маратон, одржаће се 22. априла 2017., са ознаком пет звездица.

Остали спортови 01.09.2016 | 14:45
Београдски маратон добио и пету звјездицу!
"Убеђени смо да ће јубиларно издање маратона бити и најбоље до сада. Захваљујући изузетно квалитетној организацији овогодишњег маратона Европска атлетика је Београдском маратону доделила сертификат највишег ранга - пет звездица за квалитет и безбедност организације догађаја", рекао је директор Београдског маратона Дејан Николић.

Николић је навео да је признање Европске атлетике велики подстрек и да је дошло у право време, за најаву и припрему великог јубилеја.

"Поносни смо што Београдски маратон у континуитету побудјује велику пажњу домаћих и светских медија, да одржава висок ниво квалитета организације манифестације. Али, ми и даље тражимо просторе да унапредимо манифестацију у свим сегментима организације, као и да применимо новине које ће допринети даљем развоју овог догађаја", рекао је Николић.

Николић је додао да припреме за организацију јубиларног маратона теку по плану, у сарадњи с многим институцијама и организацијама које традиционално учествују у организацији, а превасходно у сарањи са Скупштином града, која је и покровитељ манифестације.

"Потенцијали Београдског маратона су велики и верујемо да ћемо у сарадњи с нашим дугогодишњим партнерима истрајати на путу добре организације, поновног обарања рекорда у броју учесника у свим тркама, новог повећања броја гостију из земље и иностранства, даљег повећања туристичке потрошње...", навео је Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар